3η Διακρατική συνάντηση καθηγητών στην πόλη Montesarchio της Ιταλίας στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ «Ceci n’est pas une école, c’est mon école !» «Αυτό δεν είναι ένα σχολείο, είναι το δικό μου σχολείο!».

Την Πέμπτη 9 και την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019 στο «Instituto di Istruzione Superiore «ENRICO FERMI»» στην πόλη Montesarchio της Ιταλίας πραγματοποιήθηκε η τρίτη διακρατική συνάντηση εργασίας των εταίρων του Προγράμματος Erasmus + με τίτλο  «Ceci n’est pas une école, c’est mon école ! Αυτό δεν είναι ένα σχολείο, είναι το δικό μου σχολείο!»  με τη συμμετοχή των 10 υπεύθυνων εκπαιδευτικών των ευρωπαϊκών σχολείων, που συνεργάζονται τα σχολικά έτη 2017- 2018 και 2018 – 2019. Το πρόγραμμα υλοποιείται με συντονιστή το Μουσικό Σχολείο Άρτας και τη συμμετοχή λυκείων τεσσάρων ευρωπαϊκών χωρών (Ισπανία, Ιταλία, Βέλγιο, Πορτογαλία). Εκ μέρους του Μουσικού Σχολείου συμμετείχαν οι καθηγήτριες Poupard Nathalie, κλ.ΠΕΟ5 και Πρέντζα Άννα, κλ.ΠΕ02, υπεύθυνες του  προγράμματος.

Στην συνάντηση οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί:

  • συζήτησαν για τη διετή πορεία υλοποίησης του προγράμματος
  • μετέφεραν τις εντυπώσεις των μαθητών, των καθηγητών, των γονέων κάθε χώρας που συμμετείχαν στο πρόγραμμα
  • αξιολόγησαν τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες των δύο χρόνων του προγράμματος
  • αξιολόγησαν τη μεταξύ τους συνεργασία
  • εργάστηκαν πάνω στους τρόπους διάδοσης των αποτελεσμάτων του προγράμματος
  • οργάνωσαν τον τρόπο καταχώρισης των αποτελεσμάτων και των προϊόντων του προγράμματος στην ηλεκτρονική πλατφόρμα αποτελεσμάτων
  • καθόρισαν τη διαδικασία και το χρονοδιάγραμμα σύνταξης της τελικής έκθεσης υλοποίησης του προγράμματος, η οποία θα υποβληθεί ηλεκτρονικά στην Ελληνική Εθνική Μονάδα Erasmus+ (ΙΚΥ)

                                                                                           Οι υπεύθυνες του προγράμματος

                                                                                    Poupard Nathalie, ΠΕΟ5

                                                                              Πρέντζα Άννα, ΠΕ02

Δημοσιεύθηκε στην Χωρίς κατηγορία. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση