2η Διακρατική συνάντηση καθηγητών στην πόλη Μούρθια της Ισπανίας στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ «Ceci n’est pas une école, c’est mon école !» «Αυτό δεν είναι ένα σχολείο, είναι το δικό μου σχολείο!».

Τη Δευτέρα 3 και την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018 στο Instituto de Education Secundaria LA FLOTA στην πόλη Μούρθια της Ισπανίας πραγματοποιήθηκε η δεύτερη διακρατική συνάντηση εργασίας των εταίρων του Προγράμματος Erasmus + με τίτλο  «Ceci n’est pas une école, c’est mon école ! Αυτό δεν είναι ένα σχολείο, είναι το δικό μου σχολείο!»  με τη συμμετοχή των 10 υπεύθυνων εκπαιδευτικών των ευρωπαϊκών σχολείων, που συνεργάζονται τα σχολικά έτη 2017- 2018 και 2018 – 2019. Το πρόγραμμα υλοποιείται με συντονιστή το Μουσικό Σχολείο Άρτας και τη συμμετοχή λυκείων τεσσάρων ευρωπαϊκών χωρών (Ισπανία, Ιταλία, Βέλγιο, Πορτογαλία). Εκ μέρους του Μουσικού Σχολείου συμμετείχαν οι καθηγήτριες Poupard Nathalie, κλ.ΠΕΟ5 και Πρέντζα Άννα, κλ.ΠΕ02, υπεύθυνες του  προγράμματος.

Στην συνάντηση οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί συζήτησαν για την πορεία υλοποίησης του προγράμματος, αξιολόγησαν τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες της πρώτης χρονιάς και εργάστηκαν πάνω στους τρόπους διάδοσης των αποτελεσμάτων του προγράμματος. Τέλος, οργάνωσαν την επόμενη συνάντηση μαθητών και καθηγητών που θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 23 Νοεμβρίου 2018 στις Βρυξέλλες και ενημερώθηκαν από τους υπεύθυνους καθηγητές του βελγικού σχολείου για το πρόγραμμα και τις δραστηριότητες μάθησης, διδασκαλίας και εκπαίδευσης που θα υλοποιηθούν.

                                                                                               Οι υπεύθυνες καθηγήτριες

                                                                                    Poupard Nathalie, ΠΕΟ5

                                                                              Πρέντζα Άννα, ΠΕ02

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *