Το Μουσικό Σχολείο Άρτας στην Κόκκινη Εκκλησιά

Το Μουσικό Σχολείο Άρτας το Σάββατο στις 16-6-2018 συμμετείχε στις δράσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου «Κόκκινη Εκκλησιά – Παλαιοχώρι Βουργαρελίου», που πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την ανάδειξη του Ιερού Ναού Γενεσίου της Θεοτόκου (Κόκκινη Εκκλησιά), ένα μνημείο σπάνιας πολιτιστικής αξίας για την περιοχή.

Το Μουσικό Σχολείο Άρτας συμμετείχε με δύο μουσικά σύνολα. Τον Εφηβικό Ψαλτικό Χορό του σχολείου ο οποίος έψαλε κατά τη διάρκεια του Εσπερινού και ένα Σύνολο Ελληνικής Παραδοσιακής Μουσικής που παρουσίασε μια μικρή συναυλία.

Η κοινότητα του Μουσικού Σχολείου Άρτας ευχαριστεί το σύλλογο και ιδιαίτερα τον πρόεδρό του κ. Νίκο Καραβασίλη καθώς τον κ. Δημήτριο Κώστα, Σχολικό Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής Περιφέρειας Ηπείρου, για την πρόσκληση. Επίσης ευχαριστεί τον κ. Μαρίνο Γαρνέλη, Δήμαρχο Κεντρικών Τζουμέρκων, για τη φιλοξενία και συγχαίρει τους μαθητές του σχολείου που είναι πάντα παρόντες σε δράσεις που έχουν σαν σκοπό την ανάδειξη του πολιτιστικού πλούτου της περιοχής.

 

Εκ μέρους του Μουσικού Σχολείου Άρτας

Παναγιώτης Γιαννούτσος

Δείτε εδώ το ρεπορτάζ του Art Tv για τη δράση του συλλόγου “Κόκκινη Εκκλησιά” όπου συμμετείχε το Μουσικό Σχολείο Άρτας:

Και εδώ ένα μικρό απόσπασμα από τον Εσπερινό στον Ιερό Ναό Γενέσιου της Θεοτόκου (Κόκκινη Εκκλησιά) στο Παλαιοχώρι Βουργαρελίου:

Δείτε εδώ το βίντεο από τον Εσπερινό στον Ιερό Ναό Γενέσιου της Θεοτόκου (Κόκκινη Εκκλησιά) στο Παλαιοχώρι Βουργαρελίου το Σάββατο στις 16-6-2018, όπου συμμετείχε ο Εφηβικός Χορός του Μουσικού Σχολείου Άρτας.

Δείτε εδώ τη συναυλία του Μουσικού Σχολείου Άρτας στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων στο Βουργαρέλι Άρτας, στις 16-6-2018 στο πλαίσιο των δράσεων για την ανάδειξη της “Κόκκινης Εκκλησιάς”.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *