Το Μουσικό Σχολείο Άρτας υποδέχεται το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

Πενήντα μαθητές και πέντε  εκπαιδευτικοί του Μουσικού Σχολειού Αργολίδας θα είναι στην πόλη μας από το Σάββατο 18 Μαρτίου μέχρι την Τρίτη 21 Μαρτίου στο πλαίσιο εκπαιδευτικής επίσκεψης.

Κατά την παραμονή τους στην Άρτα θα γνωρίσουν το μοναδικό ιστορικό και φυσικό περιβάλλον της περιοχής μας,  θα ξεναγηθούν στο Τμήμα Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής  του ΤΕΙ Ηπείρου και τη Δευτέρα το βράδυ και ώρα 20.00, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης «Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος», θα δώσουν παράσταση ανοιχτή στο κοινό της πόλης.

Η θεατρική ομάδα του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας θα παρουσιάσει «Το Παραμυθογεφύρι της Άρτας» και σύνολο βυζαντινού χορού θα αποδώσει βυζαντινούς ύμνους.

Η παράσταση θα κλείσει με σύμπραξη παραδοσιακού συνόλου του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας με αντίστοιχο σύνολο του Μουσικού Σχολείου Άρτας.

Για τη φιλοξενία στο Πνευματικό Κέντρο «Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος» ευχαριστούμε θερμά την Ιερά Μητρόπολη Άρτας και σας καλούμε όλους , μικρούς και μεγάλους , τη Δευτέρα το βράδυ στις 20.00 , να ταξιδέψουμε μαζί με το λόγο και τη μουσική…

Η Διευθύντρια

Ζιώρη Ανθούλα

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *