ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΤΑΣ ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ Μ. ΣΕΛΤΣΟΥ

Την Τρίτη 23 Αυγούστου 2016 δύο σύνολα  του Μουσικού Σχολείου Άρτας  συμμετείχαν  στις εορταστικές εκδηλώσεις στο Σέλτσο της Άρτας που φέτος  τίμησε  με την παρουσία του ο πρόεδρος της Δημοκρατίας .

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές  του παραδοσιακού συνόλου:   Νίκο Σκούμα και Γιώργο Τζώρα  στο κλαρίνο,  Γιώργο Νάση στην κιθάρα , Κώστα Πολύζο στα κρουστά Μαρία  Γκούβα που απέδωσε μοναδικά  δύο  (2) τραγούδια  με αναφορές στη «Λένω Μπότσαρη» και στους μαθητές του συνόλου που συνόδευσε την κ. Ευανθία Ρεμπούτσικα :

Σπύρο Σιάννα στο πιάνο, Δανάη Χαρίτου στο βιολί, Στάθη Μάνο, Χαριτίνη Μπανταλούκα και Ανδρέα Ρίζο  στην κιθάρα, Ιωάννα Φράγκου στο κανονάκι,  Hλιάνα Τσεκούρα – Ευαγγελίδη, Βασιλιάνα Τσαλαπάτη στα κρουστά και ακορντεόν  Σταύρου Χριστίνα.

Για μια ακόμη φορά οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου με την ακρίβεια στην εκτέλεση και τη σοβαρή παρουσία του απέσπασαν το χειροκρότημα των παρευρισκομένων και τα συγχαρητήρια του προέδρου της Δημοκρατίας . Ευχαριστούμε θερμά τους μαθητές για την παρουσία τους, τους γονείς που συνόδευαν τα παιδιά τους , την κυρία Βασιλεία Παπαβαγγέλη μέλος του Δ.Σ του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων που συνόδευσε τους  μαθητές, την κ. Ευανθία Ρεμπούτσικα για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει στο σχολείο, την συνεργάτιδά της κ. Ρόζα Ρούσου για την ευγενική τους διάθεση, τον κ. Χρήστο Παπάζογλου για την δυνατότητα που μας έδωσε να χρησιμοποιήσουμε το επιμελητήριο για την προετοιμασία της παρουσίασης  και όλους τους παρευρισκομένους για το ζεστό τους χειροκρότημα.

Η διευθύντρια                                                                    Ο υποδιευθυντής

Ανθούλα Ζιώρη                                                                      Άρης Τσάιμος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *