Συναυλία «Ένα τραγούδι για τον δρόμο σας»

ΜΣΑ_Ένα τραγούδι για τον δρόμο σας - αφίσα (1)

Το Μουσικό Σχολείο Άρτας την Παρασκευή στις 20 του Μάη παρουσιάζει συναυλία με τίτλο «Ένα τραγούδι για τον δρόμο σας». Οι μαθητές με αφορμή το θέμα του προσφυγικού, εργάστηκαν σε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, πάνω σε σχετικά τραγούδια και κείμενα, σύγχρονα αλλά και παλαιότερα, προσπαθώντας  μέσα από τη μουσική, την τέχνη που αγαπούν περισσότερο, να καταθέσουν μια πρόταση πολιτισμού.

            Οι μαθητές δούλεψαν εθελοντικά, προσφέροντας ένα μεγάλο κομμάτι του ελεύθερου χρόνου τους για να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες πρόβες, οι οποίες έγιναν όλες εκτός σχολικού ωραρίου στην ισόγεια αίθουσα του Επιμελητηρίου Άρτας. Η σχολική κοινότητα του Μουσικού Σχολείου Άρτας ευχαριστεί τη Διοικητική Επιτροπή και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου, και ιδιαίτερα το προσωπικό του οργανισμού για τον κόπο τους και τη διάθεσή τους για προσφορά.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Κατά την προετοιμασία της συναυλίας οι μαθητές έδωσαν το προσωπικό τους στίγμα, μέσα από δικές τους δημιουργίες. Έγραψαν κείμενα και ποιήματα που θα διαβαστούν το βράδυ της Παρασκευής. Μαθήτρια του σχολείου σχεδίασε την αφίσα και το πρόγραμμα, ενώ στη συναυλία θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά το τραγούδι «Αχ ξενιτιά μου» σε στίχους και μουσική δύο μαθητών.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Στη συναυλία θα έχουμε την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε  «Το Χαμόγελο του παιδιού», στελέχη του οποίου θα μας ενημερώσουν για το έργο του οργανισμού. Παράλληλα θα υπάρχει παζάρι για την ενίσχυση του έργου του.

Σας καλούμε λοιπόν όλους την Παρασκευή το βράδυ στο Θέατρο Κάστρου, να ενισχύσουμε το έργο του Χαμόγελου, να τιμήσουμε την προσπάθεια των παιδιών και να τραγουδήσουμε όλοι μαζί «ένα τραγούδι για τον δρόμο» των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

ΜΣΑ_Ένα τραγούδι για τον δρόμο σας - πρόσκληση (3)

Σας ευχαριστώ,

Παναγιώτης Γιαννούτσος

Εκπαιδευτικός του Μουσικού Σχολείου Άρτας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *