Αστέρι της Ευχής – Φιλανθρωπικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Ένα χάρτινο αστέρι στο πίσω μέρος του οποίου ο καθένας μας μπορεί να γράψει τη δική του Ευχή, “μαγικά” μεταμορφώνεται σε Αστέρι Αγάπης και φωτίζει τη ζωή ενός λιγότερο τυχερού παιδιού, που παλεύει για τη ζωή του! Mια ξεχωριστή δωρεά των 2€ δημιουργεί μια μοναδική αλυσίδα αγάπης, που φωτίζει τα παιδιά Ευχής με ξεχωριστή Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα.

 

Asteri_Euxhs

Μαθητές και Καθηγητές του Μουσικού Σχολείου Άρτας συμμετέχοντας στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής, που διοργανώνει ο Φιλανθρωπικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας κάθε Χριστούγεννα στείλαμε 160 ευχές αγάπης (320 euro) με την ελπίδα να προσφέρουμε χαρά, αισιοδοξία και δύναμη στα λιγότερο τυχερά παιδιά που παλεύουν για τη ζωή και την υγεία τους.

Όταν το όνειρο ενός σοβαρά άρρωστου παιδιού γίνεται πραγματικότητα, ενδυναμώνεται  τόσο πολύ, ώστε να μάχεται με ακόμα μεγαλύτερο σθένος ενάντια στην ασθένεια που απειλεί τη ζωή του. Στην Ελλάδα από το 1997 έχουν γίνει πραγματικότητα περισσότερες από 1400 ευχές παιδιών.

Ευχαριστούμε όλους τους μαθητές και καθηγητές για την προσφορά τους!

Καλές Γιορτές!

Η υπεύθυνη καθηγήτρια

Άννα Πρέντζα

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *