Οι πρόβες του Μουσικού Σχολείου Άρτας στο Επιμελητήριο κάθε Σάββατο απόγευμα

Η διεύθυνση, ο σύλλογος διδασκόντων, οι μαθητές και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Άρτας, ευχαριστούν τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Άρτας κ. Χρήστο Παπάζογλου καθώς και τη Διοικητική Επιτροπή, για την παραχώρηση της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του Επιμελητηρίου για χρήση από το Μουσικό Σχολείο Άρτας κάθε Σάββατο απόγευμα.

Το Επιμελητήριο ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του σχολείου, διαθέτοντας τη συγκεκριμένη αίθουσα όπου θα διεξαχθούν οι απαραίτητες πρόβες που θα λειτουργήσουν επικουρικά στην προετοιμασία των μουσικών συνόλων του σχολείου. Η αναγκαιότητα αυτή  προέκυψε λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων του σχολείου, ενόψει μάλιστα και της φιλοξενίας μαθητών και εκπαιδευτικών από έξι(06) ευρωπαϊκές χώρες το Μάιο του 2014 στην Άρτα, στα πλαίσια προγράμματος Comenius.

Στους μαθητές του σχολείου δίνεται η ευκαιρία να δουλέψουν στον εξαιρετικό χώρο του Επιμελητηρίου απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη του φορέα που αναγνωρίζει έμπρακτα την προσφορά τους στα πολιτιστικά πράγματα του τόπου.

 

DSC02435DSC02440DSC02423

  

 

Η Διευθύντρια

 

 

Ανθούλα Ζιώρη

Δημοσιεύθηκε στην Σχολικά Νέα, Προσεχείς δραστηριότητες. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση