Potami Art Festival: …Μουσικό ταξίδι σε ποτάμι μαγικό…

SONY DSC

Στις 27 Ιουνίου, στα πλαίσια του Potami Art Festival, το Μουσικό Σχολείο Άρτας παρουσίασε στο Εκθεσιακό Κέντρο Δήμου Αρταίων μια μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο «…Μουσικό ταξίδι σε ποτάμι μαγικό…».

Α ΟΨΗ

Β ΟΨΗ

Η παράσταση, με κεντρικό άξονα μια ιστορία δίπλα στο ποτάμι, αποτέλεσε την ολοκλήρωση μιας προσπάθειας συνεργασίας των μαθητών και των εκπαιδευτικών του σχολείου. Μουσική, χορός, τραγούδι και αφήγηση, δεμένα άρρηκτα μεταξύ τους, μας ταξίδεψαν σε μέρη μακρινά και χάρισαν στο κοινό μια νότα απόλαυσης και αισιοδοξίας.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC SONY DSC

 

SONY DSC

Ακούστηκαν κομμάτια παραδοσιακά, κινηματογραφικά, έντεχνα καθώς και ξένες επιτυχίες από διάφορες εποχές. Τα δύο μουσικά σύνολα του σχολείου καθώς και τα εξαίσια χορευτικά κατάφεραν να φέρουν εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο το στόχο που έθεσαν εξαρχής.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές / μαθήτριες, καθηγητές του σχολείου , γονείς και κηδεμόνες για την υπομονή και συνεργασία τους καθώς και θερμές ευχαριστίες στην Α.Δ.Α.Ε. ΟΤΑ, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την στήριξη και όλους όσους στήριξαν με την παρουσία τους και το θερμό τους χειροκρότημα αυτή την προσπάθεια.

SONY DSC SONY DSC

Ας γίνει η παράσταση αυτή ένα ακόμη σκαλοπάτι στην ανάδειξη της μουσικής παιδείας σε όλο τον ελληνικό πληθυσμό εντός και εκτός συνόρων.

«Καλά μουσικά ταξίδια…» 

SONY DSC

Κατερίνα Ναούμ, ΤΕ16

Βίντεο από την παράσταση μπορείτε να παρακολουθήσετε στους παρακάτω συνδέσμους:

http://www.youtube.com/watch?v=jPZfjRmYHII&feature=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=U0TrS21Ntcc&feature=youtu.be

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *