Ζωή μέσα από την καταστροφή

Την Κυριακή, 14 Απριλίου 2013, το Μουσικό Σχολείο Άρτας συμμετείχε σε εκδήλωση που οργάνωσαν οι ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΠΝΟΗΣ στην αίθουσα του συλλόγου «Σκουφάς». Οι μαθητές μας, με την καθοδήγηση της καθηγήτριας των καλλιτεχνικών κας Άλκηστης Θεοδωράκη, συμμετείχαν με τρία έργα ζωγραφικής που έφτιαξαν εμπνευσμένοι από το θέμα «Πώς γεννιέται η ζωή μέσα από την καταστροφή».


Συγκινητική ήταν η συμμετοχή των σχολείων και μεγάλο ενδιαφέρον παρουσίαζε η ταινία μικρού μήκους των παιδιών του Δημοτικού Σχολείου Κομποτίου Άρτας «Για έναν κόσμο χωρίς σύνορα» που προβλήθηκε στην εκδήλωση, καθώς επίσης και η θεατρική παράσταση «Αναζητώντας τον Προμηθέα» του «Θεατρικού Εργαστηρίου Πρέβεζας».

Τα έσοδα από τα έργα που πουλήθηκαν καθώς και από το εισιτήριο για τη θεατρική παράσταση διατέθηκαν για την ενίσχυση της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού».

Την ευθύνη της διοργάνωσης για την Άρτα, την είχε η κα Μαρτίνα Μπρίτσα, ενώ στο τέλος μοιράστηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους σελιδοδείκτης με τη φράση «Το ασάλευτο παρόν είναι η καταδίκη του μέλλοντος».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *