Παρόμοιες διαπιστώσεις

Τελευταία οι υπουργοί παιδείας βάλθηκαν να μας τρελάνουν με τις όμοιες διαπιστώσεις τους: Οι δάσκαλοι είναι οι χαμηλότερα αμειβόμενοι υπάλληλοι, οι μισθοί των δασκάλων είναι ντροπή… Το τελευταίο είναι διαπίστωση του νυν υπουργού και προτρέπει την Πολιτεία να μεριμνήσει πρωτίστως για τους εκπαιδευτικούς, όταν θα ανακάμψει η οικονομία της χώρας. Δηλαδή, ποτέ!

Μου θυμίζει κάτι απ’ το πολύ πρόσφατο παρελθόν, τότε που η κυρία που μετακομίζει στο Χάρβαρντ είχε κάνει κι αυτή τη διαπίστωσή της και ορκιζόταν πως θα περάσουν από το πτώμα της αν πείραζαν τους μισθούς των εκπαιδευτικών και ότι θα ήταν οι μόνοι που το νέο μισθολόγιο του μνημονίου θα τους έδινε αυξήσεις καθώς θα γινόταν εξορθολογισμός! Και το πήραν τα συνδικαλιστικά παπαγαλάκια και ηχούσε ως σύνθημα στους διαδρόμους του Novotel και στη συνέχεια αντήχησαν οι ραχούλες κι οι παραλίες της υπόλοιπης Ελλάδας πως θα ’πρεπε να ράψουμε  καινούριες τσέπες, για τις αναμενόμενες αυξήσεις του μισθού μας. Τη συνέχεια τη γνωρίζουμε όλοι!

Γι’ αυτό τέλος, κύριοι, με τις διαπιστώσεις.  Το χορτάσαμε το δούλεμα. Η υπομονή εξαντλήθηκε. Ιδιαίτερα όταν της διαπίστωσης ακολουθεί αναγγελία επιβολής αξιολόγησης, η οποία θα επιλύσει όλα τα κακώς κείμενα της εκπαίδευσης τότε η κοροϊδία είναι πρόδηλη και ο εμπαιγμός στο νεοδιόριστο και τον αναπληρωτή των 580 €  εξοργιστικός.

Δείτε εδώ τη νέα διαπίστωση.

Κατηγορία: Ανακοινώσεις Αιρετού ΠΥΣΠΕ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ στο 25 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:26 πμ Σχόλια (7)


7 σχόλια       Αφήστε ένα σχόλιο

  1. στο 25 Σεπτεμβρίου 2012 στις 7:04 πμ Χ. Μοτσενίγος Said:

    Μακάρι συνάδελφε να έχεις δίκιο και να το χορτάσαμε το δούλεμα και να έχει εξαντληθεί η υπομονή μας, αν κι εγώ δεν τη λέω υπομονή, παθητικότητα τη λέω.
    Όπως και να έχει επειδή η κατάσταση είναι τραγική και γίνεται μέρα με τη μέρα τραγικότερη, μακάρι να έχεις δίκιο και να ξυπνήσουμε από το λήθαργο πριν πέσουμε σε κώμα.

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση