Σεμινάριο «Βλέπω, Ακούω, Αισθάνομαι»

Η Εθελοντική Ομάδα Α’ Βοηθειών του ΕΠΑ.Λ. Γέρας, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (Hellenic Rescue Team) του νομού Λέσβου, διοργανώνει το σεμινάριο «Βλέπω, Ακούω, Αισθάνομαι». Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη μέθοδο ΚΑΡΠΑ με τη χρήση Αυτόματου Απινιδωτή και να εξασκηθούν πρακτικά σε αυτή.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο αποτελεί μέρος μιας σειράς πρωτοβουλιών της νεοσύστατης Εθελοντικής Ομάδας Α’ Βοηθειών του ΕΠΑ.Λ. Γέρας, με στόχο την αντιμετώπιση των Εξωνοσοκομειακών Καρδιακών Ανακοπών.

Η πρωτοβουλία αυτή ενισχύεται ακόμη περισσότερο, με την βοήθεια αυτόματου απινιδωτή που θα τοποθετηθεί σε ασφαλή και προσιτό χώρο στον Παπάδο, προς ωφέλεια του πληθυσμού της Γέρας.

Ο απινιδωτής αποκτήθηκε στο πλαίσιο της υλοποίησης της Πράξης «Υποστήριξη και Διαχείριση των Σχεδίων Δράσης του έργου, Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ», μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ», με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων