Δραστηριότητες για το Πάσχα

lagos

Τεταρτάκια μου,

Τα βιβλία και οι ιστορίες μας κρατούν πάντα όμορφη συντροφιά, ειδικά αυτές τις μέρες που μένουμε στο σπίτι. Μπορούμε να διαβάσουμε ή να ακούσουμε ένα παραμύθι από το Ίντερνετ ή ακόμα καλύτερα να διαλέξουμε ένα βιβλίο από τη βιβλιοθήκη μας και να ταξιδέψουμε μέσα από τις σελίδες του. Εκτός από τα βιβλία, φυσικά μπορούμε να παίξουμε στην αυλή μας, να δούμε παιδικές ταινίες , να μαγειρέψουμε με την οικογένειά μας και να διακοσμήσουμε το σπίτι μας με πασχαλινές κατασκευές.

Δραστηριότητες για το Πάσχα:

“12 πασχαλινά αβγά και η μάγισσα Εξαφανίστρα”

 “Μπαμ από δω μπαμ από εκεί τρων’ αρχόντοι και φτωχοί”

Σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να περάσετε ένα όμορφο Πάσχα γεμάτο με υγεία και χαρά, να φροντίζετε και να προστατεύετε τον εαυτό σας και τους γύρω σας !!!

7 σχόλιαστο “Δραστηριότητες για το Πάσχα

  1. Καλησπέρα κυρία τι κάνετε η ιδέα σας να μιλήσουμε όλοι μαζί μου άρεσε πάρα πολύ. Όταν θέλω να μπώ στο E-class πατάω ότι χρειάζεται και δεν μπορεί να μπει.

    • Μαριλίτα μου θα ξαναμιλήσουμε όλοι μαζί ξανά μετά το Πάσχα!! Για να συνδεθείς στο eclass βάλε τους κωδικούς σου. Κάποιες φορές όμως κολλάει, όποτε πρέπει να ξαναπροσπαθήσεις.

  2. Καλησπέρα,κ.Μαργαρίτα.Σας γράφω την πρώτη ερώτηση για τον Επιτάφιο….
    1.Ο μικρός μας πρωταγωνιστής, στην αρχή,παρακολουθούσε τι γινόταν μέσα στην εκκλησία αλά και το πως ήταν στολισμένη. Ύστερα,βλέπουμε ότι παίρνει μέρος για πρώτη φορά την ώρα που ψέλνουν τα κορίτσια τους ψαλμούς του Επιταφίου. Μόλις ξεκίνησε η περιφορά του,τότε άναψε το κερί του και τον ακολούθησε μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο. Στον δρόμο σταμάτησαν τρεις φορές μαζί με τον παπά και συνέχισαν τις ψαλμωδίες μαζί με τα κορίτσια….’Ηταν τόσο πολύ ενθουσιασμένος που το δικό του τραγούδι δε το ήξερε κανεις…

  3. Επίσης, τα πάζλ ήταν πολύ ωραία αλλά η μυστική συνταγή του τσουρεκιού ήταν υπέροχη.Θα σας στείλω αύριο τα συστατικά και την εκτέλεςση.

Τα σχόλια είναι κλειστά.