Σεμινάριο: Τεχνολογία Συστημάτων Ασφαλείας (Aλλαγή)

 Παρακαλώ να ενημερωθούν οι Ηλεκτρολόγοι εκπαιδευτικοί που είχαν υποβάλει αίτηση συμμετοχής στο επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα:  «Τεχνολογία Συστημάτων Ασφαλείας (Θ+Ε)»,  ότι λόγω της απεργίας της Τετάρτης 6/11/ 2013 , το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Πέμπτη 7/11/2013 ,  Παρασκευή 8/11/2013 και Δευτέρα 11/11/2013 στο ωράριο: 11.00΄ – 17.00΄ , στο 3ο ΣΕΚ Αμαρουσίου (ΣΕΛΕΤΕ). Επισυνάπτεται πίνακας συμμετεχόντων.

Παρακαλούνται οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων να ενημερώσουν ενυπόγραφα τους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς και να τους διευκολύνουν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο.

Σεμινάριο: Τεχνολογία Συστημάτων Ασφαλείας (Τ.Σ.Α)

 Παρακαλώ να ενημερωθούν οι Ηλεκτρολόγοι εκπαιδευτικοί ΠΕ 12-05, ΠΕ 17-03, ΠΕ 17-07, TE για την διοργάνωση επιμορφωτικού σεμιναρίου διάρκειας δεκαοκτώ  (18) διδακτικών ωρών , με έγκριση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Π.Ε & Δ.Ε.,  τη Τετάρτη 6/11/ 2013 ,Πέμπτη 7/11/2013 και  Παρασκευή 8/11/2013 στο ωράριο: 11.00΄ – 17.00΄ , στο 3ο ΣΕΚ Αμαρουσίου (ΣΕΛΕΤΕ), με θέμα:                                            

                     Τεχνολογία Συστημάτων Ασφαλείας (Θ+Ε)

1.Σεμινάριο_Συστήματα_Ασφαλείας_Γνωστοποίηση

2.Έντυπο_Αίτησης_Ενδιαφέροντος

3.Program

4.Afisa_Alarm

        Στόχος του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση των  ηλεκτρολόγων εκπαιδευτικών που διδάσκουν το μάθημα των Ε.Η.Ε , ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν καλύτερα  στα προβλήματα που  προκύπτουν   κατά την διεξαγωγή του.

  Το σεμινάριο απευθύνεται κατά προτεραιότητα σε εκπαιδευτικούς που υπηρετούν σε σχολικές  μονάδες  ευθύνης μου (ΔΔΕ Β΄Αθήνας, ΔΔΕ Ανατ.Αττικής)  και  διδάσκουν  το αντίστοιχο μάθημα.

Παρακαλούνται οι διευθύνσεις των σχολείων να τροποποιήσουν το πρόγραμμά τους ώστε να διευκολυνθούν οι  εκπαιδευτικοί που θα επιλεγούν, να παρακολουθήσουν το σεμινάριο, χωρίς να χαθούν διδακτικές ώρες.

Οι ενδιαφερόμενοι ηλεκτρολόγοι εκπαιδευτικοί πρέπει να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή μέχρι τη Παρασκευή 1/11/2013, 14:00 (μόνο ηλεκτρονικά στο επισυναπτόμενο έντυπο), στο email του Σχ. Συμβούλου: mlagoudakos@yahoo.gr  , συμπληρώνοντας  και  την  ηλεκτρονική  φόρμα .

Οι  Διευθυντές θα ενημερωθούν για τους εκπαιδευτικούς που θα επιλεγούν  για να παρακολουθή-σουν το σεμινάριο .

Θα υπάρχει και ανάρτηση του πίνακα συμμετεχόντων στο URL: users.sch.gr/mlagoudakos.

                                                                                                           Ο Σχολικός Σύμβουλος

                                                                                                             Λαγουδάκος Μιχάλης

                                                                                                                              ΠΕ12/ΠΕ19

Σχετικά με ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΟΥΔΑΚΟΣ ΠΕ12/ΠΕ19

ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΟΥΔΑΚΟΣ MSc, ΜEd, HM-MY E.M.Π Σχολικός Σύμβουλος ΠΕ12 Β΄Αθήνας – Αν. Αττικής-Κρήτης Ειδικότητα: ΠΕ12/ΠΕ19


Περισσότερες πληροφορίες

Δείτε όλα τα άρθρα του/της ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΟΥΔΑΚΟΣ ΠΕ12/ΠΕ19 →