Αρχική » BLOG » PC Building Simulator, γίνε εικονικός τεχνικός ΗΥ

PC Building Simulator, γίνε εικονικός τεχνικός ΗΥ

Το game learning είναι από τις αγαπημένες διδακτικές μεθόδων των μαθητών, αλλά προκαλεί αμηχανία στους περισσότερους εκπαιδευτικούς με αποτέλεσμα να μην αξιοποιείται όσο θα έπρεπε.

Μεγάλη μερίδα των μαθητών μας σήμερα μαθαίνουν πράγματα για τα διαδικτυακά παιχνίδια που παίζουν παρακολουθώντας vlogs στα κανάλια youtube που ακολουθούν με τους αγαπημένους τους youtubers.

Οι σύγχρονοι παιδικοί ήρωες δημιουργούν καθημερινά video όπου παίζουν παιχνίδια, ενώ σχολιάζουν και αξιολογούν τα γραφικά, τη σχεδίαση και το δημιουργικό τους. Νομίζω ότι έχουμε να διδαχθούμε πολλά από τη λογική τους για την δημιουργία διδακτικού υλικού video.

Μία εφαρμογή που σχετίζεται με την ειδικότητα του τεχνικού ΗΥ και την γνωριμία και εξοικείωση με το hardware του υπολογιστή αλλά και την συντήρηση του, είναι ο PC Building Simulator. Η εφαρμογή διατείθεται στο STEAM, μια πλατφόρμα που φιλοξενεί μια μεγάλη gaming κοινότητα.

Ο παίκτης του PC Building Simulator λειτουργεί ως ιδιοκτήτης ενός εργαστηρίου επισκευής υπολογιστών. Διαχειρίζεται και αντιμετωπίζει τα προβλήματα των πελατών του, εκτελώντας εργασίες συντήρησης και επισκευής στους υπολογιστές που έρχονται στο κατάστημα του και φυσικά αμοίβεται για τις υπηρεσίες του!

Δε θα μπορέσω ποτέ να γίνω πιο κατατοπιστικός στη παρουσίαση της εφαρμογής από τον Γιάννη με το κανάλι LegitGamingGR, και το βίντεο Το μαγαζί του Θείου!

Η εφαρμογή είναι σε φάση early access και κοστίζει 19,99€.

Η επόμενη που θα ήθελα να δοκιμάσω είναι η Car Mechanic Simulator 2018 για τους μηχανικούς αυτοκινήτου!


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση