Προκήρυξη Παν/νιων Αγώνων & Αγώνων ΑθλοΠΑΙΔΕΙΆΣ Σχ. έτους 2014-2015.

Οκτ 201417

Μαρούσι,    16/10/201

Αρ. Πρωτοκόλλου:   168125/Γ4

 

ΘΕΜΑ: «Προκήρυξη Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων  ΛΥΚΕΙΩΝ  Ομαδικών Αθλημάτων και Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος Ελλάδας και Κύπρου καθώς και «Αγώνων ΑθλοΠΑΙΔΕΙ’ΑΣ» Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων,  σχ.  έτους 2014-2015».

Σύμφωνα με την 1η πράξη/15-10-2014 της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Σχολικών Αγώνων (Κ.Ο.Ε.Σ.Α.) σας ενημερώνουμε για τα κάτωθι:

 

Α. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΛΥΚΕΙΩΝ

 

      Καλείστε όπως προβείτε άμεσα στην Προκήρυξη της Α΄ Φάσης Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων ΛΥΚΕΙΩΝ Ελλάδας και Κύπρου για μαθητές και μαθήτριες στα Ομαδικά Αθλήματα Ποδοσφαίρου, Καλαθοσφαίρισης, Πετοσφαίρισης, Χειροσφαίρισης καθώς και στο άθλημα του Δρόμου σε  Ανώμαλο Έδαφος για το σχ. έτος 2014-2015.

Σας ενημερώνουμε ότι τα Παγκόσμια Σχολικά Πρωταθλήματα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σχολικού Αθλητισμού (ISF) θα διεξαχθούν για το σχολικό έτος 2014-2015 ως εξής:

 

Α) Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου  στις πόλεις Retalhuleu , Quetzaltenango  και Suchitepéquez στη Γουατεμάλα   από 12 έως 20 Απριλίου 2015.

Β) Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης στην πόλη Limoges στη Γαλλία 17 έως 25 Απριλίου 2015

Όσον αφορά στα Παγκόσμια Σχολικά Πρωταθλήματα σύμφωνα με το άρθρο 4.11.1.β’ της παραπάνω Υπουργικής Απόφασης και τα αντίστοιχα ενημερωτικά φυλλάδια (Bulletins) της  Διεθνούς Ομοσπονδίας Σχολικού Αθλητισμού (I.S.F.) δικαίωμα συμμετοχής έχουν:

1) Για το άθλημα του Ποδοσφαίρου οι μαθητές / μαθήτριες ΛΥΚΕΙΩΝ που έχουν γεννηθεί κατά τα έτη : 1997, 1998 και 1999

2) Για το άθλημα της Καλαθοσφαίρισης  οι μαθητές / μαθήτριες ΛΥΚΕΙΩΝ που έχουν γεννηθεί κατά τα έτη : 1997, 1998, 1999 και 2000.

 

Β. ΑΓΩΝΕΣ ΑθλοΠΑΙΔΕΙΆΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ, ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΩΝ

 

Καλείστε όπως προβείτε  στην Προκήρυξη και τον προγραμματισμό  των “Αγώνων ΑθλοΠΑΙΔΕΙΆΣ ” ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ, ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ και ΛΥΚΕΙΩΝ σύμφωνα με τις παρ. 5,6 της 41871/Γ4/11-4-2012 (Φ.Ε.Κ. 1296/τ.Β΄/12-4-2012) Υπουργικής Απόφασης, με τήρηση του πνεύματος της υπ. αρίθμ 30347/Γ4/20-3-2012 εγκυκλίου.

 

Βασική επιδίωξη των σχολικών αγώνων στα Δημοτικά σχολεία ,στα Γυμνάσια  και στα Λύκεια της χώρας είναι οι μαθητές και οι μαθήτριες που θα συμμετάσχουν, να αποκομίζουν από την κάθε διοργάνωση τα ιδιαίτερα στοιχεία ευρύτερης παιδείας που ο αθλητισμός δύναται να προσφέρει μέσω της συμμετοχής, της προσπάθειας, του συναγωνισμού και της υπέρβασης.

 

ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Παραθέτουμε στη συνέχεια τους βασικούς άξονες για την οργάνωση των «Αγώνων ΑθλοΠΑΙΔΕΙ’ΑΣ», αλλά επισημαίνουμε ότι το σπουδαιότερο ρόλο θα διαδραματίσουν ο πλήρης και έγκαιρος σχεδιασμός και προγραμματισμός, καθώς και οι κατευθύνσεις που θα προτάξουν οι Ο.Ε.Σ.Α. και η κάθε ομάδα Φυσικής Αγωγής των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης. Κομβικό ρόλο στο σχεδιασμό θα πρέπει να παίξουν οι διαθέσιμες εγκαταστάσεις, η τοπική αθλητική παράδοση κλπ.

 

}  Οι «Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙ’ΑΣ» διεξάγονται σε Ημερίδες ή Διημερίδες.

}  Οι Ο.Ε.Σ.Α. προκηρύσσουν «Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙ’ΑΣ» σε ομαδικά και ατομικά αθλήματα που προβλέπονται στις σχετικές Υ.Α. Δίνεται επίσης η δυνατότητα στις κατά τόπους Ο.Ε.Σ.Α. να προκηρύξουν «Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙ’ΑΣ» και σε αθλήματα τα οποία δεν αναφέρονται στην 112843/Γ4/14-10-2005 Υ.Α., μετά από έγκριση του σχετικού αιτήματος από την Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων (Κ.Ο.Ε.Σ.Α.).

}  Στα Δημοτικά σχολεία οι συμμετοχές να προέρχονται από τις τάξεις Δ’, Ε’ και ΣΤ’.

Συμμετέχουν πολλές ομάδες από το κάθε σχολείο. Δεν συμμετέχουν μόνο οι «καλοί». Οι ομάδες από κάθε σχολείο θα δημιουργούνται ελεύθερα από τους μαθητές και τις μαθήτριες. Προβλέπονται πολλές επαναλαμβανόμενες συναντήσεις για κάθε ομάδα καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, με το κατάλληλο διάλλειμα για την ανάληψη δυνάμεων. Για να γίνει αυτό στα ομαδικά αθλήματα πρέπει να προβλέπονται αγώνες με μικρή διάρκεια (π.χ. ποδόσφαιρο 5×5 σε 2 ημίχρονα των 15’, μπάσκετ 2×8’ μεικτός χρόνος, βόλεϊ ένα σετ των 15 πόντων κλπ.).

Προβλέπονται πολλές επαναλαμβανόμενες συναντήσεις για κάθε ομάδα καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, με το κατάλληλο διάλλειμα για την ανάληψη δυνάμεων. Για να γίνει αυτό στα ομαδικά αθλήματα πρέπει να προβλέπονται αγώνες με μικρή διάρκεια (π.χ. ποδόσφαιρο 5×5 σε 2 ημίχρονα των 15’, μπάσκετ 2×8’ μεικτός χρόνος, βόλεϊ ένα σετ των 15 πόντων κλπ.).

Να υπάρχει η δυνατότητα οι μαθήτριες και οι μαθητές του κάθε σχολείου να συμμετέχουν σε Τέσσερις (4) τουλάχιστον διοργανώσεις ανά σχολικό έτος. Προτείνουμε για τις τρείς πρώτες περιόδους οι διοργανώσεις να είναι μικρότερου γεωγραφικού εύρους(όπως περιγράφονται στην επόμενη παράγραφο). Την 4η περίοδο προτείνεται να διοργανώνονται «Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙ’ΑΣ» που θα λειτουργούν ως επιστέγασμα της σχολικής χρονιάς στη Φυσική Αγωγή και το Σχολικό Αθλητισμό με ιδιαίτερη δημοσιότητα και συμμετοχή των γονέων και κηδεμόνων των μαθητών και μαθητριών.  Για τον κατάλληλο και αποδοτικό προγραμματισμό αρμόδιες είναι οι κατά τόπους Ο.Ε.Σ.Α. και οι Ομάδες Φυσικής Αγωγής των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

}  Δημιουργούνται από τις Ο.Ε.Σ.Α. άτυπες Ενότητες Σχολείων (ενότητες γειτονικών σχολείων ή ανά συνοικία, ή ανά δημοτικό διαμέρισμα, ή ανά Δήμο κλπ.) και διοργανώνονται «Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙ’ΑΣ» μεταξύ των ομάδων από τα σχολεία της κάθε ενότητας. Στον προγραμματισμό του κάθε σχολικού έτους να προβλέπεται συνδυασμός  αθλημάτων και γεωγραφικής κατανομής στις διοργανώσεις (πχ. σε μία διοργάνωση ένα άθλημα ενώ σε μία επόμενη πολλά αθλήματα, μία διοργάνωση να περιλαμβάνει το σύνολο των σχολείων της Διεύθυνσης  ενώ σε μία άλλη να διοργανώνονται διαφορετικά αθλήματα στα σχολεία κάθε ενότητας, σε διαφορετικές ημέρες για κάθε ενότητα κλπ.). Συνδυασμοί μπορούν να γίνουν πολλοί με στόχο οι μαθητές και οι μαθήτριες του κάθε Δημοτικού σχολείου , Γυμνασίου και Λυκείου να έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε τέσσερις τουλάχιστον «Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙ’ΑΣ» κάθε σχολικό έτος, ανεξαρτήτως αριθμού αθλημάτων και σχολείων που συμμετέχουν.

}  Ο ετήσιος προγραμματισμός να προβλέπει διάφορα Ομαδικά και Ατομικά Αθλήματα ηλικιακά προσαρμοσμένα (υπολογίζοντας πάντα και την τοπική αθλητική κουλτούρα και παράδοση).

}  Προτείνουμε στα Ομαδικά Αθλήματα οι διοργανώσεις να είναι σε  μορφή μικρών σε συμμετέχοντες ομάδων (π.χ.Ποδόσφαιρο5×5, Καλαθοσφαίριση3×3,  κ.λ.π.)

}  Να περιλαμβάνονται στον ετήσιο σχεδιασμό και μικτοί ή αμιγείς αγώνες για μαθήτριες και μαθητές ΑμεΑ. Η Δ.Φ.Α. βρίσκεται από την αρχή του 2010 σε συνεργασία με την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή και τα Special Olympics Hellas και είναι στη διάθεσή σας για όποια βοήθεια χρειαστείτε στο συγκεκριμένο αθλητικό πεδίο.

}  Να προωθείται η σύνδεση με τη διδασκαλία της Φυσικής Αγωγής (Αναλυτικά Προγράμματα , Βιβλία κλπ.).

}  Να υπάρχει ο συντονισμός για κάθε διοργάνωση με την Τοπική ή/και την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση ή/και άλλους θεσμικούς φορείς.

Όχι στους Knock Out Αγώνες – Όχι στη μία ομάδα από κάθε σχολείο-Διπλώματα Συμμετοχής σε όλους.

}  Οι ΚΦΑ να σχεδιάζουν και να υλοποιούν Ενδοσχολικούς Αγώνες ως στάδιο προετοιμασίας των «Αγώνων ΑθλοΠΑΙΔΕΙ’ΑΣ» και βιωματικής εμπέδωσης του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής.

}  Οι ΚΦΑ να παροτρύνουν και να προετοιμάζουν τη δημιουργία πολλών ομάδων. Πρωταρχική επιδίωξη η άθληση για όλες και όλους.

}  Οι ΚΦΑ να οργανώνουν, να συνοδεύουν και να συντονίζουν τις ομάδες του σχολείου τους . Ο ρόλος του προπονητή δεν είναι κυρίαρχος.

}  Οι ΚΦΑ να προετοιμάζουν και να πρωτοστατούν σε θέματα αθλητικού ήθους και «ευ αγωνίζεσθαι». Αυτός ο ρόλος ΕΙΝΑΙ κυρίαρχος. Έτσι υπηρετείται το όραμα των «Αγώνων ΑθλοΠΑΙΔΕΙ’ΑΣ» να προκύψουν οι αυριανοί Δια Βίου Ασκούμενοι καθώς και οι –σωστοί– αθλητές, προπονητές, διαιτητές, παράγοντες και φίλαθλοι.

Σε κάθε διοργάνωση «Αγώνων ΑθλοΠΑΙΔΕΙ’ΑΣ» υποχρεωτικά θα πρέπει να τηρούνται οι προϋποθέσεις ασφάλειας, ιατρικής κάλυψης  που απαιτούνται για τη συμμετοχή σε σχολικούς αγώνες, όπως αυτά αναφέρονται στην παράγραφο 8 της υπ. αρ. 112843/Γ4/14-10-2005(Φ.Ε.Κ. 1497/τ.Β΄/1-11-2005) Υπουργικής Απόφασης όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

}  Στους αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙ΄ΑΣ Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων για όλα τα αθλήματα,  μπορούν να συμμετέχουν μαθητές και μαθήτριες που διαθέτουν έγκυρο Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή ( Α.Δ.Υ.Μ.) όπου στο πεδίο ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ έχει επιλεγεί        « Συμμετοχή χωρίς περιορισμούς».

 

Εάν οι αθλητικές γιορτές  διεξαχθούν ημέρες λειτουργίας του σχολείου η συνοδεία των μαθητών  θα γίνεται με ευθύνη  του  Σχολείου μέσα στο σχολικό ωράριο. Εάν οι αθλητικές γιορτές διεξαχθούν Σάββατο ή Κυριακή  οι μαθητές θα συνοδεύονται από τους Γονείς ή Κηδεμόνες τους οι οποίοι υποχρεούνται να υποβάλλουν σχετική ενυπόγραφη

δήλωση στο σχολείο του μαθητή.

 

Ο Διευθυντής του κάθε σχολείου θα αποστείλει την κατάσταση των συμμετεχόντων  μαθητών-τριών  στην οικεία Ομάδα Φυσικής Αγωγής συμπληρώνοντας ΝΑΙ στο αντίστοιχο πεδίο σχετικά με το Α.Δ.Υ.Μ. (Επισυνάπτεται σχετικό υπόδειγμα)

 

Για κάθε διοργάνωση «Αγώνων ΑθλοΠΑΙΔΕΙΆΣ» που απαιτείται σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 41871/Γ4/11-4-2012(Φ.Ε.Κ.1296/τ.Β΄/12-4-2012) έγκριση από την Κ.Ο.Ε.Σ.Α., η οικεία Ομάδα Φυσικής Αγωγής παρακαλείται να αποστείλει εγκαίρως τη σχετική αίτηση.

 

Με τη λήξη  του σχολικού έτους οι Ομάδες Φυσικής Αγωγής συμπληρώνουν και αποστέλλουν στη Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής του Υ.ΠΑΙ.Θ., στην ηλεκτρονική διεύθυνση physea@minedu.gov.gr, συγκεντρωτικούς πίνακες των «Αγώνων ΑθλοΠΑΙΔΕΙΆΣ».  (Επισυνάπτονται σχετικά υποδείγματα)

 

Υπενθυμίζουμε ότι η προκήρυξη των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Λυκείων, καθώς και των «Αγώνων ΑθλοΠΑΙΔΕΙΆΣ» μπορεί να γίνει άμεσα. Καμία διοργάνωση όμως δεν είναι δυνατόν να ξεκινήσει χωρίς προηγούμενη δέσμευση χρημάτων από τον αντίστοιχο Κ.Α.Ε.

      Ευχόμαστε σε όλες και όλους υγεία και ένα αθλητικά δημιουργικό σχολικό έτος 2014 -2015, καλύτερη και περισσότερη αθλητική παιδεία στις μαθήτριες και τους μαθητές της χώρας.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Κ.Ο.Ε.Σ.Α. 

ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ

ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δ/ΝΣΗ ΔΕΥΤ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ  Α΄ ΑΘΗΝΑΣ

ΟΜΑΔΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

—–

      Ταχ. Δ/νση:           Λ.Κηισίας  16,  115 26

e-mail:                fysagogi@dide-a-ath.att.sch.gr

 

     Πληροφορίες:      ΜΕΛΙΟΥ Κ.

Τηλέφωνο:          210-5310215

FAX:                   210-5226415

 

                 Αθήνα  16-9-2014.                                                                                Αρ. Πρωτ.:17256   

 

 

 ΠΡΟΣ:         Όλα τα Δημόσια και Ιδιωτικά  

                  Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια  

                      των  Δ/νσεων  Π.Ε. και Δ.Ε.  Α΄ ΑΘΗΝΑΣ 

ΘΕΜΑ: « Προκήρυξη Ενδοσχολικών Αγώνων ΑθλοΠΑΙΔΕΙΆΣ  Δημοτικών , Γυμνασίων και      

                     Λυκείων, Α΄ ΑΘΗΝΑΣ ,Σχ. έτους 2014-2015.  

Η  Ομάδα Φυσικής Αγωγής της Δ/νσης Δ.Ε.  Α΄ ΑΘΗΝΑΣ, έχοντας υπόψη :

 

    1.Τις διατάξεις του άρθρου 47 παρ.2 και του άρθρου 63 του Ν.1566/1985 «Δομή και Λειτουργία

της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και άλλες διατάξεις» ΦΕΚ 167 τ.Α΄/30-9-1985

2.Την υπ. αριθμ. πρωτ. 112843/Γ4/14-10-2005 (ΦΕΚ 1497/τ.Β΄/01-11-2005) Υπουργική Απόφαση

του ΥΠΕΠΘ«Αθλητικές Δραστηριότητες σχολείων Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης»    όπως αυτή τροποποιήθηκε και συμπληρώθηκε με μεταγενέστερες Υ.Α. και ισχύει.

3. Την Υ.Α. παρ. 5 και 6  υπ. αρ. 41871/Γ4/11-4-2012 (Φ.Ε.Κ. 1296/τ.Β΄/12-4-2012) περί  «Αθλοπαιδείας» σε Α/θμια και Β/θμια Εκπ/ση.

4. Την Υ.Α. υπ. αρ.48930/Γ4/5-4-2013 (Φ.Ε.Κ. 858/τ. Β΄/10-4-2013) περί «Αθλοπαιδείας» Λυκείων.

5. Την Κ.Υ.Α. Φ.6/311/79278/21.05.2014 (Φ.Ε.Κ. 1296 τΒ΄21.05.2014) περί Ατομικού Δελτίου Υγείας           Μαθητού.

6. Την Εγκύκλιο της Δ.Φ.Α. με αρ. πρ. 30347/Γ4/20-03-2012 περί «Αθλοπαιδείας».

7. Την 143571/Γ4/10/09/2014 Απόφαση ΥΠΕΠΘ <<Θεσμοθέτηση Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού  Αθλητισμού>>.

 

Προκηρύσσει

 

       Ενδοσχολικούς Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΆΣ  Δημοτικών , Γυμνασίων και Λυκείων, Σχ. έτους 2014-2015.

Την Πρώτη Δευτέρα του Οκτωβρίου (6-10-2014)Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στα Δημοτικά , Γυμνάσια, και στα Λύκεια, θα διεξαχθούν ενδοσχολικοί Αγώνες σε άθλημα ή αθλήματα που θα επιλέξει ο σύλλογος Διδασκόντων μετά από εισήγηση των Εκπαιδευτών Φυσικής Αγωγής του Σχολείου, με τη σχετική μέριμνα για τις διαφορετικές βαθμίδες εκπαίδευσης.

Ο θεματικός  άξονας Σχολικού Έτους 2014-2015 είναι <<Ρατσισμός και Διαφορετικότητα, όλοι διαφορετικοί όλοι ίσοι>>.

Βασική επιδίωξη των σχολικών αγώνων <<Αθλοπαιδείας>> στα Δημοτικά σχολεία ,στα Γυμνάσια και στα Λύκεια είναι οι μαθητές και οι μαθήτριες που θα συμμετέχουν ,να αποκομίζουν από την κάθε διοργάνωση τα ιδιαίτερα στοιχεία της ευρύτερης Παιδείας ,που ο Αθλητισμός δύναται να προσφέρει μέσω της συμμετοχής ,της προσπάθειας ,του συναγωνισμού και της προσωπικής υπέρβασης.

Οι εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγής να μεριμνήσουν να δημιουργήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες ομάδες μικτές ομάδες μαθητών-μαθητριών καθώς επίσης μαθητών-μαθητριών με αναπηρίες κάθε μορφής.

Οι εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγής προετοιμάζουν και πρωτοστατούν σε θέματα αθλητικού ήθους και

<<ευ αγωνίζεσθαι>>. Ο ρόλος τους είναι κυρίαρχος υπηρετώντας το όραμα των <<αγώνων Αθλοπαιδείας>> , ώστε να προκύψουν οι αυριανοί Δια Βίου Ασκούμενοι καθώς και οι (σωστοί) αυριανοί αθλητές , προπονητές, διαιτητές, παράγοντες, φίλαθλοι και εν γένει πολίτες.

Οι Δ/ντές των Σχολικών μονάδων σε συνεργασία με τους εκπ/κούς Φυσικής αγωγής , καλούνται να εντάξουν την προαναφερόμενη δράση στις δραστηριότητες του σχολείου και να ενεργήσουν έτσι ώστε να διευκολυνθεί η άρτια διοργάνωση καθώς και να αποστείλουν σχετικά στατιστικά στοιχεία στην οικεία Ομάδα Φυσικής Αγωγής που αφορούν:

  1. Στο άθλημα ή αθλήματα που διοργανώθηκαν.
  2. Στο συνολικό αριθμό μαθητών/τριών της σχολικής μονάδας.
  3. Στο συνολικό αριθμό των συμμετεχόντων μαθητών/τριών ανά άθλημα.
  4. Στο συνολικό αριθμό των ομάδων ανά άθλημα.
  5. Στο συνολικό αριθμό των αγώνων.

 

                                                                                                   Ο  Διευθυντής  Διεύθυνσης

                                                                                                Δ. Ε. Α΄ Αθήνας

                                                                              ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΑΝΤΖΟΣ PhD,MSc,MEd

από κάτω από: Παν/νιοι Σχολικοί Αγωνες, Φυσική Αγωγή, Φυσική Αγωγή| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Προκήρυξη Παν/νιων Αγώνων & Αγώνων ΑθλοΠΑΙΔΕΙΆΣ Σχ. έτους 2014-2015.    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Πρόσφατα άρθρα

Αρχείο

Ιούνιος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Απρ    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Translate

Τι είναι η γνώση?

Knowledge is power

Brain Gymnastics – Σκακιστική άσκηση

logo5

logo5


Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων