Εκπαιδευτικά Προγράμματα ΑΜΘ για σχολεία

Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων Τεκμηρίωσης, Δημοσιευμάτων και Εκπαιδευτικών
Προγραμμάτων του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης
΢τοιχεία επικοινωνίας
Μ. Ανδρόνικου 6, 54621, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310-830538 (εσωτ. 119)
Email: education@amth.gr και info.amth@culture.gr
Εκπαιδευτικά Προγράμματα ΑΜΘ για ΢χολεία
Οδηγίες ΢υμμετοχής για το σχολικό έτος 2014-2015
Οι εκπαιδευτικές δράσεις του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης για τη σχολική χρονιά 2014-2015 ξεκινούν και φέτος τη λειτουργία τους!
Τα εκπαιδευτικά προγράμματα για τα σχολεία θα ξεκινήσουν την Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014.
Η πλατφόρμα κράτησης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων για το χρονικό διάστημα από τον Οκτώβριο έως και το Δεκέμβριο 2014 θα ενεργοποιηθεί την Σετάρτη, 1η Οκτωβρίου 2014, στις 08:00 π.μ. και θα παραμείνει ενεργή ως τις 13:00 μ.μ. της ίδιας μέρας.
ΕΙΔΙΚΕ΢ ΠΑΡΑΣΗΡΗ΢ΕΙ΢: Εφόσον το σχολείο σας κάνει κράτηση σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα, ο κωδικός απενεργοποιείται για το επόμενο έτος. Κάθε σχολείο μπορεί να δηλώσει συμμετοχή για ένα μόνο πρόγραμμα. Επιπλέον αιτήματα απορρίπτονται αυτομάτως από το σύστημα. Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων ορίζεται ανάλογα το πρόγραμμα και είναι αδιαπραγμάτευτος. Πιο συγκεκριμένα: Για τα εκπαιδευτικά προγράμματα: «Τολμηροί Εξερευνητές και Πρωτοπόροι Άποικοι» και «Γράμματα από το Υπόγειο» ο μέγιστος αριθμός είναι τα 26 παιδιά. Για τα προγράμματα «Μια μέρα στο ζωολογικό κήπο του μουσείου» και «Ανακαλύπτοντας θεούς και ήρωες» ο μέγιστος αριθμός είναι τα 52 παιδιά.
Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι αν τυχόν επιθυμείτε να οργανώσετε μια εκπαιδευτική επίσκεψη στο ΑΜΘ με δική σας επιμέλεια, μπορείτε
– να χρησιμοποιήσετε το υλικό (φυλλάδια, οδηγίες κα) που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας για να υλοποιήσετε κάποιο/α από τα τρέχοντα (ή παλαιότερα) προγράμματα του ΑΜΘ
– να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας δώσουμε συμβουλές και υλικό για να σχεδιάσετε το δικό σας πρόγραμμα.
Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε ερώτημα, αίτημα ή διευκρίνιση!
Ευχόμαστε μια όμορφη και δημιουργική σχολική χρονιά σε όλους!

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων