Επιμορφωτικό σεμινάριο για τη διδασκαλία της Νέας Ελληνικής Λογοτεχνίας στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο σύμφωνα με τα Νέα Πρoγράμματα Σπουδών»

 

Επιμορφωτικό σεμινάριο  για τους φιλολόγους των Ημερησίων-Εσπερινών Γυμνασίων-Λυκείων-ΕΠΑ.Λ Ν. Χαλκιδικής διοργανώνεται από τον Σχολικό Σύμβουλο των φιλολόγων με θέμα: «Η Διδασκαλία της Νέας Ελληνικής Λογοτεχνίας στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο σύμφωνα με τα Νέα Πρoγράμματα Σπουδών». Στο σεμινάριο θα συμμετάσχουν με εισηγήσεις η αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής του ΑΠΘ, Ελένη Χοντολίδου και η αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΑΠΘ, Βενετία Αποστολίδου.

            Στο Επιμορφωτικό Σεμινάριο  θα πραγματοποιηθούν τα εξής:

  1. Εισαγωγή: Το παιδαγωγικό πλαίσιο για τα νέα Προγράμματα Σπουδών της ΝΕΛ (Γεωργιάδης Μιχαήλ, Σχολικός Σύμβουλος Φιλολόγων)  . 
  2. α) Ενημέρωση και βιωματική εφαρμογή για τα Νέα Προγράμματα Σπουδών της ΝΕΛ στο Γυμνάσιο (εργαστήριο)  β) Αναστοχασμός και συζήτηση (αναπλ. καθηγήτρια Ελένη Χοντολίδου)
  3. α) Ενημέρωση και βιωματική εφαρμογή για τα Νέα Προγράμματα Σπουδών της ΝΕΛ στο Λύκειο (εργαστήριο) β) Αναστοχασμός και συζήτηση (αναπλ. καθηγήτρια Βενετία Αποστολίδου)

Το επιμορφωτικό σεμινάριο θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013, και ώρα 12.00 έως 14.00 για τους φιλολόγους των Γυμνασίων – Λυκείων –ΕΠΑΛ του Νομού Χαλκιδικής.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου είναι κατάλληλα διαμορφωμένη αίθουσα του ΕΠΑ.Λ Πολυγύρου (Διεύθυνση: Σταδίου 1, Πολύγυρος, τηλ. ΕΠΑ.Λ Πολυγύρου: 2371022941). 

  Ο Σχολικός Σύμβουλος Φιλολόγων

Ν. Χαλκιδικής

 Γεωργιάδης Μιχαήλ

 

   
  1.  
     

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων