18η Έκθεση Μαθητικής Φωτογραφίας

         www.fkth.gr                           Πολιτιστική εταιρία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα

18η Έκθεση Μαθητικής Φωτογραφίας

Εγκαινιάζεται την  Παρασκευή 26 Απριλίου 2013, (πριν τις διακοπές του Πάσχα) στις 8.00’μμ στον εκθεσιακό χώρο του Κέντρου Αρχιτεκτονικής του Δήμου Θεσσαλονίκης, στην οδό Αγγελάκη 13, απέναντι από το χώρο της Δ.Ε.Θ. , η 18η Ετήσια Έκθεση Μαθητικής Φωτογραφίας.

Την έκθεση διοργανώνει το Φωτογραφικό Kέντρο Θεσσαλονίκης και όλα τα προηγούμενα χρόνια είχε την υποστήριξη των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής και Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Συμμετέχουν μαθητές Γυμνασίων, Λυκείων (και Δημοτικών) της ευρύτερης περιοχής                                της Θεσσαλονίκης.

Διάρκεια της έκθεσης έως την Παρασκευή 10/5/2012

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 9:00πμ – 9:00μμ    Σάββατο & Κυριακή: Κλειστά

Στην έκθεση αυτή μπορούν να συμμετάσχουν μαθητές από όλα τα σχολεία (ιδιωτικά και δημόσια) της ευρύτερης περιοχής του νομού Θεσσαλονίκης, ομαδικά, αν συμμετέχουν σε τμήμα φωτογραφίας ή ατομικά. Όποιο σχολείο ή μαθητής χρειαστεί βοήθεια για την προετοιμασία των εργασιών μπορεί να τη ζητήσει από τους διοργανωτές. Οι συμμετέχοντες επιβαρύνονται μόνο με το κόστος εκτύπωσης των φωτογραφιών τους.

Λήξη προθεσμίας υποβολής των συμμετοχών το Σάββατο 13/4

Σημειώνουμε επίσης ότι αυτή η έκθεση ήδη έχει γίνει θεσμός, καθώς φέτος είναι η δέκατη όγδοη συνεχόμενη χρονιά που διοργανώνεται. Όλα αυτά τα χρόνια έχουν συμμετάσχει περισσότερα από 170 σχολεία και έχουν εκθέσει φωτογραφίες τους περίπου χίλιοι πεντακόσιοι μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.

Στο δικτυακό τόπο του ΦΚΘ http://mathitikiekthesifotografias.blogspot.gr μπορούν οι επισκέπτες να βρουν τα ονόματα των σχολείων και όλων των μαθητών που συμμετείχαν όλα αυτά τα χρόνια στις εκθέσεις.

Πληροφορίες:

https://www.facebook.com/events/439183679486668/

http://mathitikiekthesifotografias.blogspot.gr

Για το ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ράπτης Θανάσης  κιν. 6973221887   raptisth@the.forthnet.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων