Παραστάσεις Πειραματικού Θεάτρου Σκιών στα Σχολεία

 
—– Original Message —–

Sent: Monday, February 04, 2013 5:09 PM
Subject: Πρόταση Συνεργασίας: To ParaMana ταξιδεύει Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

 

Inline images 2Inline images 3


Παρακαλώ το παρόν να μην τυπωθεί, αλλά αν είναι δυνατόν να προωθηθεί μέσω e-mail καθότι περιέχει συνδέσμους για βίντεο και φωτογραφίες, απαραίτητες προκειμένου να υπάρξει ξεκάθαρη εικόνα της παράστασης.
Inline images 1

Αγαπητές κυρίες, -ιοι,

Μετά από την επιτυχία που είχε η παράσταση Σύγχρονου Πειραματικού Θεάτρου Σκιών  “Το Κορίτσι που Ήθελε να Αγγίξει το Μισοφέγγαρο”, σε σχολεία της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής πριν τα Χριστούγεννα, επιστρέφουμε και πάλι!

Κατόπιν εκδήλωσης έντονου ενδιαφέροντος από σχολεία της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής, σκοπεύουμε να παρουσιάσουμε και πάλι την παράσταση το διάστημα 4 ΜΑΡΤΙΟΥ έως 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013. Για το λόγο αυτό δείτε το υλικό μας και αν ενδιαφέρεστε παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτησή σας! Δεν πρόκειται για μία παράσταση Καραγκιόζη και είμαστε σίγουροι ότι θα είναι μία ξεχωριστή εμπειρία για όλους, μαθητές και εκπαιδευτικούς.
φωτογραφίες (δεν χρειάζεται να έχετε λογαριασμό facebook)https://www.facebook.com/media/set/?set=a.259751160719758.76779.222935901067951&type=3 
Η παράσταση είναι εγκεκριμένη από το Υπουργείο Παιδείας για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και μεταφέρεται στο χώρο του σχολείου

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα η παράσταση να πραγματοποιηθεί με ζωντανή αφήγηση εκτός από τα ελληνικά, σε άπταιστα αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά

Από τα έσοδα της παράστασης το 10% προσφέρεται στην οργάνωση ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ενώ την ημέρα της παράστασης αν είναι δυνατόν, παιδιά και δάσκαλοι, συγκεντρώνουν ανάλογα με τις ανάγκες της οργάνωσης οτιδήποτε, παιχνίδια, είδη ρουχισμού, φαγητό. Επισυνάπτουμε τη λίστα αναγκών προτεραιότητας της οργάνωσης.

Θεωρούμε ότι θα ήταν μία πραγματική ευκαιρία για εσάς και τους μαθητές σας να παρακολουθήσετε μία τρισδιάστατη παράσταση με ζωντανή αφήγηση και ηλεκτρονική μουσική, μοναδική του είδους της από άποψη τεχνικής και εξοπλισμού στην Ελλάδα, η οποία για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα προβάλλεται τόσο στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης όσο και στο χώρο Quilombo Centro Cultural στην Αθήνα, ενώ έχει λάβει μέρος και σε διεθνή φεστιβάλ της Γαλλίας, της Ιταλίας και του Βελγίου με εξαιρετικές κριτικές. 

Επισκεφτείτε επίσης, την ειδική για εκπαιδευτικούς ομάδα μας στο facebook (https://www.facebook.com/groups/ParaMana/) και, αν δεν έχετε λογαριασμό στο facebook, τη γενική ενημερωτική μας σελίδα (https://www.facebook.com/ParaManaPuppetTheatre) προκειμένου να μας γνωρίσετε και να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τη γενικότερη δράση, δουλειά και αισθητική μας. Ακολουθήστε μας στο μαγικό κόσμο του παραμυθιού, της φαντασίας, της κούκλας και της σκιάς!

Παρακαλώ αφιερώστε λίγο χρόνο να δείτε οπτικοακουστικό υλικό (βίντεο και φωτογραφίες) , καθότι δεν πρόκειται για το θέατρο σκιών που έχουμε συνηθίσει, οπότε και θα αποκτήσετε μία σαφέστερη εικόνα της παράστασης. 

Για τυχόν περαιτέρω διευκρινίσεις παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Με εκτίμηση,

Νίκη Παρδαλού
Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας
Κουκλοθέατρο ParaMana
—————————-
missparamana@gmail.com
τηλ/φαξ: +30 210 9216996, κιν.: +30 6945978337

———————–

Anastasia Parava                                                                                                                                               
Puppeteer                                                                                                                                                             
Artistic Director of ParaMana Puppet Theatre                        
Mavrogenous 4-6, 
17671, Kallithea, 
Athens – Greece

 


 

No virus found in this message.
Checked by AVG – www.avg.com
Version: 2012.0.2238 / Virus Database: 2639/5582 – Release Date: 02/04/13


 


 


 


 


 


 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων