Μικροί Ανακυκλωτές σε δράση

Πρόγραμμα περιβαλ/κής εκπ/σης – 2o Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Αλιβερίου, 2015-2016

Περί του ιστολογίου

Το ιστολόγιο και το σύνολο του προσαρτημένου προς αυτού υλικού (αρχεία κειμένου, φωτογραφιών, ήχου κ.λπ.) είναι αποθηκευμένο στους εξυπηρετητές του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου.

Το ιστολόγιο έχει ενημερωτικό και μόνο χαρακτήρα. Οι αναρτήσεις σε αυτό έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό σκοπό και δεν υποκαθιστούν σε καμιά περίπτωση τη διοικητική λειτουργία του σχολείου. Οι συμμετέχοντες είναι υπεύθυνοι για το περιεχόμενο και το ύφος των σχολίων τους. Οι συντάκτες του ιστολογίου ευθύνονται μόνο για το περιεχόμενο που οι ίδιοι έχουν αναρτήσει. Κάθε παραπομπή σε εξωτερικές πηγές να αντιμετωπίζεται κριτικά, με δεδομένη την ταχύτατη ανανέωση του περιεχομένου στους δικτυακούς τόπους, ιδιαίτερα για αυτούς έξω από το χώρο του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου, για το περιεχόμενο των οποίων δεν μπορούμε να αναλάβουμε την ευθύνη. Το περιεχόμενο των αναρτήσεων ελέγχεται επισταμένως για την ορθότητά του, δεν έχει όμως τη θέση και την ισχύ των διοικητικών εγγράφων και πράξεων του σχολείου, ούτε είναι απαραιτήτως πλήρες, ακριβές και ενημερωμένο. Η προκείμενη παραίτηση από ευθύνη δεν έχει σκοπό να περιορίσει την ευθύνη του σχολείου απέναντι σε οποιεσδήποτε απαιτήσεις θεσπίζονται από την εφαρμοστέα εθνική νομοθεσία, ούτε να αποκλείσει την ευθύνη του για θέματα προς τα οποία δεν είναι δυνατή η απαλλαγή από κάθε ευθύνη δυνάμει της εν λόγω νομοθεσίας. Για οποιοδήποτε θέμα σχετικό με το περιεχόμενο του ιστολογίου αυτού παρακαλούμε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση του σχολείου που είναι υπεύθυνη για τη διαχείρισή του.

Η χρήση του ιστολογίου προϋποθέτει την αποδοχή των σχετικών όρων χρήσης.

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση, αναδημοσίευση ή η επεξεργασία του οπτικού υλικού (φωτογραφίες και βίντεο) που εμφανίζει μαθητές ή εκπαιδευτικούς του σχολείου, ανεξαρτήτως της μορφής του υλικού (π.χ. θόλωμα προσώπων, μακρινές ή ομαδικές λήψεις κ.λπ.).

Το υπόλοιπο περιεχόμενο του ιστολογίου αυτού χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα και είναι ελεύθερο για Διανομή: για αναπαραγωγή, διανομή, παρουσίαση στο κοινό του Έργου, υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις

  • Αναφορά Δημιουργού — Θα πρέπει να κάνετε την αναφορά στο έργο με τον τρόπο που έχει οριστεί από το δημιουργό ή το χορηγούντο την άδεια (χωρίς όμως να εννοείται με οποιονδήποτε τρόπο ότι εγκρίνουν εσάς ή τη χρήση του έργου από εσάς).
  • Μη Εμπορική Χρήση — Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το έργο αυτό για εμπορικούς σκοπούς.
  • Παρόμοια Διανομή — Εάν αλλοιώσετε, τροποποιήσετε ή δημιουργήσετε περαιτέρω βασισμένοι στο έργο θα μπορείτε να διανέμετε το έργο που θα προκύψει μόνο με την ίδια ή παρόμοια άδεια.

creative_commons

Αφήστε μια απάντηση

Ημερολόγιο δημοσιεύσεων

Αύγουστος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Ιούν    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Translation-traduction-Übersetzung-përkthim

Επικοινωνία

Επικοινωνία

2ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Αλιβερίου
Οδός Κουβαρά- Κοκκινόγεια Αλιβέρι 34500
Τηλ: 2223022491
Fax: 2223025315
e-mail: 2dimalive[@]sch.gr

H παρούσα εκπαιδευτική δραστηριότητα υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Μαθαίνουμε Παρέα που χρηματοδοτείται από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση.

Δελτίο Τύπου

Κοινό Δελτίο Τύπου των επιλεγέντων σχολείων της Εύβοιας


Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων