Ω, καλή μου αξιολόγηση

Πολύ καλά στημένο το κόλπο με την αξιολόγηση και την ποιότητα και τα σεμινάρια και τις εκπαιδεύσεις και πες μου που να σταματήσω. Είχαμε μια συζήτηση προχθές περί αυτού όπου αναλύσαμε εις μακρόν το πρωθύστερο φαινόμενο των καιρών. Ήτοι: Εν έτι 1856 του κυρίου υμών υπογράφεται μια σύμβασις που προβλέπει ότι μετά από 122 ας πούμε, χάριν παραδείγματος, χρόνια η τάδε υπηρεσία θα παρέχει τα ακόλουθα ποιοτικά χαρακτηριστικά. Μαζεύονται όλοι οι παράγοντες και υπογράφουν πανηγυρικά , φωτογραφίζονται κιόλας να΄χουν κάτι να δείχνουν στα παιδόγγονά τους και αποχωρούν λόγω βαθέως γήρατος ή ολοκλήρωσης του θεάρεστου έργου τους μετά από χ έτη χωρίς να έχουν δρομολογήσει καμία βελτίωση/ εκσυγχρονισμό/ οτιδήποτε έχοντας την μπετοναρισμένη πεποίθηση ότι έβαλαν κι αυτοί το λιθαράκι τους στον εκσυγχρονισμό αυτού του καθυστερημένου δημοσίου γιατί με την εφαρμογή των συμφωνηθέντων το δημόσιο θα μετατραπεί σε επίγειο παράδεισο τουλάχιστον.

Περνάν τα χρόνια και φτάνουμε στην πρώτη συμφωνημένη ημερομηνία ελέγχου. Καταφτάνει το κλιμάκιο ειδικών και πιστοποιημένων ελεγκτών να βεβαιώσει την αναβάθμιση των υπηρεσιών όπου διαμείβεται ο εξής διάλογος: ( όπου Ε ο ελεγκτής και Κ όποιος νομίζετε. οτι ταιριάζει)

Ε. -έχετε υπογράψει ότι θα παρέχεται στους μαθητές σας  προσομοίωση της Marienplatz. Δείξτε μας παρακαλώ.

Κ – Βεβαίως , Μαρία έλα παιδί μου να κάνεις την Marien. Έλα κι εσύ Κωστάκη , θα κάνεις τον Platz.

E (έκθαμβος) (σ. μ. η Marienplatz είναι η κεντρική πλατεία του Μονάχου)- Εεεε , έχετε επίσης δεσμευτεί ότι θα παρέχετε στους πελάτες / ωφελούμενους/ χρήστες/ κλπ περιβάλλον Schwarzwald.

K – Ω, μα βεβαίως, Γιώργο, έλα παιδί μου ( ο Γιώργος με μαύρη μαλλούρα), εσύ θα κάνεις σήμερα το Schwarz( σ. μ. μαύρο), Άρη έλα κι εσύ( ο Άρης με μαλλί αφάνα), εσύ θα κάνεις το Wald (σ. μ. δάσος) .

Ε – (έκπληκτος αλλά ουχί εντυπωσιασμένος). Μα αγαπητέ μου στην σύμβαση προβλέπεται αυτό κι εκείνο και το άλλο και επιμόρφωση και έλεγχος και αξιολόγηση και πιστοποίηση κατά iso 9001/ 9002/9003 και αυτά που κάνετε δεν προβλέπονται και δεν σας εγκρίνουμε τη δόση

Κ – Ω συγγνώμην λάθος θα επανορθώσουμε περάστε αργότερα ( από μέσα του: του χρόνου θα ΄χω βγει στη σύνταξη , χέστηκα και για το iso και για το aniso)

Το του χρόνου όμως έρχεται και μαζί του έρχονται και κατεπείγοντα νομοσχέδια και διαδικασίες και αξιολογήσεις και της Παναγιάς τα μάτια και ο δύσμοιρος δημόσιος υπάλληλος ο κατά 15 % ανεπαρκής μαζί με τον κατά 60 % επαρκή και τον goldenboyτου 25% που δεν φοβάται τίποτα γιατί αυτός όλα τα σφάζει κι όλα τα μαχαιρώνει αντιμετωπίζουν τον ευρωπαϊκό έλεγχο τρέχοντας πανικόβλητοι να προλάβουν, να σχεδιάσουν/οργανώσουν/ πραγματοποιήσουν όλα τα συμφωνηθέντα, πλην όμως με το κεφάλι ψηλά. Ο ανεπαρκής όχι τόσο ψηλά γιατί δεν κατάφερε να πάρει την έκτη βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου που θα του εξασφάλιζε την προαγωγή στις τάξεις των επαρκών γιατί δεν είχε κολλητούς του εκπαιδευτές για να επιλεγεί / δεν του φάνηκε σχετικό το θέμα του σεμιναρίου ( το Σεξ στο Βυζάντιο)/ γεννούσε η γυναίκα του /είχε μείνει μόνος/η με το παιδί / δεν είχε τα φράγκα να πληρώσει την επιμόρφωση ή για χιλιάδες άλλους λόγους. Και ο αμείλικτος ποιοτικός έλεγχος τον εντοπίζει αυτό  τον άχρηστο/ τεμπέλη/ αδιάφορο/ ΑΝΕΠΑΡΚΗ δημόσιο υπάλληλο και απαλλάσσει το δημόσιο από την παρουσία του ώστε να πλεύσει ανενόχλητο προς το ηλιοβασίλεμα, χωρίς να ανοίξει ρουθούνι γιατί όλοι έχουμε μπει στη λογική του ότι κάποιοι περισσεύουν, γιατί δεν χωράμε όλοι. Κι ας έκανε καλά τη δουλειά του , κι ας ήταν πάντα στην ώρα του, κι ας ήταν ευγενής κι εξυπηρετικός. Και παρεμπιπτόντως στήνεται και μια ολόκληρη βιομηχανία προγραμμάτων, επιμορφωτών, αξιολογητών που κρίνουν και μετρούν όντας οι ίδιοι αξιολογημένοι(;)

Πού δεν χωράμε ρε παιδιά;

Στα ιατρεία που κλείσανε, στα σχολεία και στις υπηρεσίες που κλείνουνε, ή στα σπίτια που θα κλείσουνε; Αυτό το σεμινάριο για το Σεξ στο Βυζάντιο με έκαψε . Έπρεπε να το έχω παρακολουθήσει.  

Και μια σκέψη ως υστερόγραφο: Τα κομμάτια της κοινωνίας που έχουν ακόμα κάποια δυναμική αντίστασης, αν δεν φανούν όχι μόνο όταν κινδυνεύουν κεκτημένα τους ,την βάψαμε. Όπως την βάψαμε κι αν δεν χρησιμοποιήσουμε λίγο περισσότερο αυτή τη φαιά ουσία που όλοι διαθέτουμε.

Υ.Γ.1 Προχθές κλείσανε τα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ. Ούτε αυτοί παρακολουθήσανε το σεμινάριο για το σεξ στο Βυζάντιο φαίνεται.

Υ.Γ. 2 Χθες είχαμε στάση εργασίας για το κτίριο ενός σχολείου που επισκευάζεται 5 χρόνια τώρα και οι μαθητές κάνουν μάθημα σε λυόμενα που μπάζουν από παντού. Ο πρωτομάστορας είναι ανύπαντρος και η πολιτεία είναι σε αδιέξοδο. Οι ελεγκτές πρότειναν περικοπή αλλά δεν διευκρίνισαν σε τι κι έτσι θα κόψουν μαθητές.

Υ.Γ.3 Από όλα τα πετούμενα,

          ο γάιδαρος μ’ αρέσει,

          γιατί έχει όμορφη φωνή

          και δαχτυλίδι μέση.

Αυτά θα λέμε σε λίγο και θα τα πιστεύουμε κιόλας. Όπως πιστεύουμε ότι δεν έγιναν αυξήσεις στα διόδια .

Υ. Γ. 4 Έ έ έρχεται!!!!! Ποιος; Η ανάπτυξη, το πλεόνασμα,  η έξοδος απ’ το μνημόνιο, οι εκλογές…. παρατηρείται καταιγισμός αφίξεων τον τελευταίο καιρό . Να δούμε που θα χωρέσουν όλα αυτά

 

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.