Συμμετοχή μαθητών και μαθητριών στους διαγωνισμούς της Ε.Μ.Ε. «Ο Θαλής» και «Ο Παλαμήδης»

Θερμά συγχαρητήρια στους 198 μαθητές και μαθήτριες της Αργολίδας που πήραν μέρος το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 στο μαθηματικό διαγωνισμό “Ο Θαλής” και “Ο Παλαμήδης”! Αυτή η συμμετοχή έχει ιδιαίτερη αξία διότι θυσίασαν το πρωινό του Σαββάτου για να διαγωνιστούν στα μαθηματικά! Αυτό δίνει ιδιαίτερη χαρά και ελπίδα για το μέλλον στη μαθηματική κοινότητα.

Ειδικότερα εκφράζουμε συγχαρητήρια στους 20 μαθητές και τις μαθήτριες  του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας για τη συμμετοχή τους στον 80ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό στα Μαθηματικά “Ο Θαλής” της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας και στον 3ο Τοπικό Διαγωνισμό του Παραρτήματος της Ε.Μ.Ε. Αργολίδας «Ο Παλαμήδης» που πραγματοποιήθηκαν  στο 1ο Γενικό Λύκειο  Άργους το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 9:00 π.μ.

Ο διαγωνισμός “Ο Θαλής” απευθύνεται σε μαθητές/-τριες Β΄, Γ΄ Γυμνασίου και Α΄, Β΄, Γ΄ Λυκείου και ο διαγωνισμός “Ο Παλαμήδης” για την Α΄ Γυμνασίου.

Ευχόμαστε σε όλους “Καλά αποτελέσματα” και τους επισημαίνουμε ότι αξία έχει η συμμετοχή, η εμπειρία, η διαδρομή, το “ταξίδι” που μας χαρίζει και όχι τόσο το αποτέλεσμα ενός διαγωνισμού.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται, πλήθος, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

 

Σχετικά με dzaxar

καθηγήτρια μαθηματικών


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Ανακοινώσεις- Νέα. Ετικέτες: , , , , , , , , , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.