ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ BRAVO SCHOOLS

5a 13a 16a4a1a 1κηπος 1

Mε μεγάλη χαρά το σχολείο μας συμμετέχει στον διαγωνισμό BRAVO SCHOOLS, με δράσεις που εντάσσονται στην Ποιότητα στην Εκπαίδευση και στις Βιώσιμες Πόλεις και Κοινότητες, που αποτελούν δύο από τους 17 Παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης.

 

ΟΦΟΡΦΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΜΑΣ, ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

7α2a 13a 14a 15a 16a

Ολοκληρώθηκε  το σχέδιο δράσης για την ανάπλαση της αυλής μας, μια συνεργασία του Νηπιαγωγείου μας με την Α΄Τάξη του Δημοτικού Σχολείου και την εκπαιδευτικό του τμήματος κ.Γιάννα.

Ευχαριστούμε όλους τους Γονείς και Κηδεμόνες του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου για την εθελοντική προσφορά, τη συνεργασία και τη δημιουργικότητά τους, για να έχουμε αυτό το όμορφο αποτέλεσμα!

Ιδιαίτερη χαρά και τιμή αποτέλεσε για εμάς  η επίσκεψη στο σχολείο μας κατά την τέλεση των εργασιών της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Αλληλεγγύης-Παιδείας & Ισότητας του Δήμου Θερμαϊκού κ. Καραγιάννη , καθώς  και της Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Θερμαϊκού κ. Νικολαϊδου. Ευχαριστούμε θερμά για το ενδιαφέρον  προς  τη σχολική μας μονάδα,για  την άμεση ανταπόκριση  και τη συμμετοχή τους στη δράση,για την προμήθεια υλικών και για την αγαστή συνεργασία.

Ομορφαίνουμε το σχολείο μας, ομορφαίνουμε τη ζωή μας!!!