Το νηπιαγωγείο μας αλλάζει όψη!

Κατά τη διάρκεια των πασχαλινών διακοπών έγιναν σημαντικά έργα αναβάθμισης στο σχολείο μας, με τη στήριξη των γονέων και  της σχολικής επιτροπής του δήμου.

Βάφτηκε η είσοδος του νηπιαγωγείου, έγιναν εργασίες αντικατάστασης του πλαστικού δαπέδου στις αίθουσες, τοποθετήθηκαν προβολείς για τη φωταγώγηση της εισόδου και της αυλής του σχολείου κατά τις νυχτερινές ώρες  και αναδιαμορφώθηκε ο χώρος στην αυλή, όπου κάνουμε το διάλειμμά μας.

ΠΑΣΧΑ

Την τελευταία εβδομάδα πριν το κλείσιμο των σχολείων επισκέφτηκαν το νηπιαγωγείο μας δύο γιαγιάδες νηπίων και φτιάξαμε μαζί με τα παιδιά πασχαλινά τσουρέκια.

Όλες τις ημέρες η τάξη μας έγινε ένα μικρό εργαστήριο πασχαλινών κατασκευών, όπου με διαφορετικά υλικά και τεχνικές τα παιδιά έφτιαξαν μοναδικές δημιουργίες.

Εορτασμός 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

Με την παρουσία Γονέων και Κηδεμόνων πραγματοποιήθηκε στο Νηπιαγωγείο μας η γιορτή για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.

Τα νήπια παρουσίασαν τα θεατρικά τους και χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς, κερδίζοντας το πιο δυνατό χειροκρότημα.

Ανήμερα της επετείου το σχολείο μας συμμετείχε στον εκκλησιασμό, στην παρέλαση και στην κατάθεση στεφάνου στο Ηρώο, παρουσία όλων των εκπαιδευτικών.