ΝΤΕΝΕΚΕΔΟΥΠΟΛΗ!

Οι εκπαιδευτικοί της τάξης παρουσίασαν στα παιδιά την παράσταση κουκλοθεατρου ΝΤΕΝΕΚΕΔΟΥΠΟΛΗ στις 17 Νοέμβρη, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου.

Μαζί με τους ήρωες της ΝΤΕΝΕΚΕΔΟΥΠΟΛΗΣ τραγουδήσαμε, διασκεδάσαμε αλλά και στείλαμε μηνύματα μέσα από τα μάτια και τις σκέψεις των μικρών παιδιών για έναν κόσμο καλύτερο, όπως αυτά τον ονειρεύονται και τους αξίζει να έχουν!!!

Θεατρική ομάδα στο σχολείο μας!

Μέσα στα πλαίσια του Προγράμματος Αγωγής Υγείας “Οι αξίες ζωής πάνε στο Νηπιαγωγείο!”,  που εκπονείται τη φετινή χρονιά, επισκέφθηκε θεατρική ομάδα το σχολείο μας για αφήγηση με κούκλες μάπετ, ζωντανή μουσική και συμμετοχικό θεατρικό παιχνίδι, σε μια δράση  συναισθηματικής αγωγής που ενισχύει τις δεξιότητες της φιλίας και της ενσυναίσθησης.

Οι ήρωες του παραμυθιού μας δίδαξαν πώς μπορούμε να ζούμε αγαπημένοι στο ταξίδι της ζωής μας που αρχίζει από το Νηπιαγωγείο!

Συνέντευξη από μία συγγραφέα!

Την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022 είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στο σχολείο μας τη συγγραφέα κ. Μαρία Καριωτάκη. Οι μαθητές μας έγιναν μικροί δημοσιογράφοι και πήραν συνέντευξη από τη συγγραφέα, κάνοντας ερωτήσεις που είχαν προτείνει και εικονογραφήσει ο καθένας τους, με φαντασία και πρωτοτυπία! Ήταν μια ξεχωριστή εκδήλωση που μας γέμισε όλους με χαρά και γνώση.

Ευχαριστούμε πολύ κ. Καριωτάκη, η παρουσία σας ήταν ξεχωριστή και αποτέλεσε έμπνευση για τους μικρούς μας μαθητές!