… χιονισμένες πλαγιές …

Η προσπάθεια για τη δημιουργία ενός δικτύου διαρκούς ενημέρωσης γύρω από την παραγόμενη γνώση για τη Φυσική Αγωγή και τον Αθλητισμό, την παρακολούθηση των παιδαγωγικών εφαρμογών και της εκπαιδευτικής διάστασης της Φυσικής Αγωγής ως γνωστικό αντικείμενο και του Σχολικού Αθλητισμού, την  εκμετάλλευση των πρακτικών των καινοτόμων δραστηριοτήτων από τους εκπαιδευτικούς ΠΕ11 με στόχο την εμπέδωση εναλλακτικών παιδαγωγικών προσεγγίσεων στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής αλλά και μεσο-μακροπρόθεσμα την επαγγελματική ανάπτυξη των εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής συνεχίζεται με την υλοποίηση νέας παιδαγωγικής συνάντησης με τους συναδέλφους της Φυσικής Αγωγής.

Η παιδαγωγική συνάντηση αφορά τους συναδέλφους Φυσικής Αγωγής που υπηρετούν σε όλα τα σχολεία  Δ/θμιας εκπαίδευσης (Γυμνάσια, Ενιαία Λύκεια και ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ) της Γ’ περιφέρειας Αχαΐας και τους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής που υπηρετούν σε όλα τα σχολεία Π/θμιας όλων των Δημοτικών Διαμερισμάτων του Δήμου Καλαβρύτων.

Η υλοποίηση της Παιδαγωγικής συνάντησης έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου στο Γυμνάσιο  Καλαβρύτων από τις 11:45  ως τις 14:00.

Θέμα της  επιμορφωτικής συνάντησής, η οποία έχει εγκριθεί από την Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης Δυτικής Ελλάδας (αρ. πρωτ. Φ.13/ΚΠ/11292/10-12-2012), θα είναι

«Συνθήκες διεξαγωγής του μαθήματος της Φ. Αγωγής και οι δυνατότητες που προσφέρουν οι καινοτόμες δραστηριότητες για το μάθημα της Φ. Αγωγής και την επαγγελματική ανάπτυξη των εκπαιδευτικών ΠΕ11»


Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/meniek64/?p=154

2 σχόλια

  1. Συγχαρητήρια
    http://theodoramavridou.blogspot.com/

  2. ….η μέρα αρβοσβήνει στις χιονισμένες πλαγιέςκι εσύ οδεύεις ψηλότερα….
    Α. Ασλάνογλου, Πρίγκηπα η μέρα αργοσβήνει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση