Γενικές Πληροφορίες

Όνομα

ΤΟΜΑΖΙΝΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΙΤΟΣ

Τύπος - Ειδικότητα

ΠΕ70-ΔΑΣΚΑΛΟΙ

Σχετικά με μένα

Ο Αριστόκριτος Τομαζινάκης είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης και του Εργαστηρίου Παιδαγωγικής Θεάτρου – Θεατρικού Παιχνιδιού «Λάκης Κουρετζής» του Θεάτρου της Ημέρας. Υπηρετεί ως διευθυντής στο 12/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Ναυστάθμου Κρήτης στα Χανιά και ήταν πρόεδρος του Συλλόγου Παιδαγωγών–Εμψυχωτών Θεατρικού Παιχνιδιού «Παιδαγωγική Θεάτρου Κρήτης».
Συμμετείχε ως εισηγητής, στο Π.Ε.Κ.Κρήτης (Περιφερειακό Επιμορφωτικό Κέντρο), στο Teachers 4 Europe ως επιστημονικός συνεργάτης του ΠΤΔΕ Κρήτης(επιμόρφωσης εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης), στο 1ο ,  2ο και 3ο Θερινό Σχολείο του Πανεπιστημίου Κρήτης Π.Τ.Δ.Ε και σε αρκετά συνέδρια, ημερίδες, σεμινάρια , σχετικά με τα ΤΠΕ στην εκπαίδευση και τη Θεατρική Αγωγή». Επιμορφωτής σε Προγράμματα Επαγγελματικής κατάρτισης εργαζομένων ΛΑΕΚ σχετικά με την Παιδαγωγική Θεάτρου-Θεατρικό Παιχνίδι.
Έχει σχεδιάσει εκπαιδευτικό πρόγραμμα Θεατρικού Παιχνιδιού για το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος και έχει δημοσιεύσει άρθρα σε πρακτικά συνεδρίων και επιστημονικά περιοδικά.

Ενδιαφέροντα

Θεατρικό Παιχνίδι

Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων