• Λαμπάκη Ολυμπία δημοσίευσε μία ενημέρωση στην ομάδα ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ: πριν από 8 έτη, 5 μήνες

  Καλησπέρα στους συναδέλφους και στους μαθητές! Από που ν αρχίσουμε. Αξιολόγηση στη ΦΑ; Για καθηγητές…Οι μαθητές έτσι κι αλλιώς αξιολογούνται… Για να είμαστε στο κλίμα των ημερών. Τί λέτε;

  • Αγαπητή Ολυμπία και εσύ καθημερινά αξιολογήσε από τους μαθητές σου, που είναι οι καλύτεροι κριτές.
   Καλώς ήρθες στην ομάδα.

   • Eυχαριστώ πολύ Μίλτο,δε μιλάω για τη μοναδική αυθεντική τίμια αξιολόγηση από τους μαθητές μας, από τους γονείς, από την κοινωνία…αλλά για αυτή που προβάλλεται καθημερινά από παντού. Μία αξιοπρέπεια μας έμεινε πια!

    • Η μοναδική αυθεντική και τίμια αξιολόγηση, όπως λες, είναι από τους μαθητές.
     Οι γονείς και γενικά η κοινωνία μπορεί να είναι και ιδιοτελείς. Και αν επιτρέψουμε στους γονείς να μας αξιολογήσουν είναι σα να έχουμε μαζί τους μια πελατειακή σχέση και αυτομάτως καταργείται η αυθεντικότητα της δικής μας αξιολόγησης προς τους μαθητές. Δεν έχει καμία δουλεία ο γονέας να αξιολογήσει εκπαιδευτικό, ούτε πρέπει ποτέ να του δώσουμε το δικαίωμα. Ο καθείς εις το έργο του. Αρκετά ανεχθήκαμε τη συμβολή των γονέως εις την εκποίηση της παιδείας.
     Ως προς τη αξιολόγηση των εκπαιδευτικών από τον φορέα, αυτό μπορεί να γίνει μόνο όταν έχει την δυνατότητα να γίνει αξιοκρατικά … δηλαδή … ποτέ!