• ΣΙΑΧΑΝΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ κοινοποίησε στην ομάδα Εκπαιδευτική Ρομποτική πριν από 4 έτη, 11 μήνες

  Για τον Διαγωνισμό του 2015

  20/1/2015 και ο επίσημος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, με την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, ξεκινά το ταξίδι του για 7η συνεχόμενη χρονιά στη χώρα μας! Το ταξίδι αυτό έχει αφετηρία τις Περιφέρειες με τους προκριματικούς του 7ου Πανελληνίου διαγωνισμού (Ιούνιος 2015 – Αθήνα) και τερματικό σταθμό για φέτος την Ολυμπιάδα Ρομποτικής στην Ντόχα του Κατάρ, από τις 6 έως τις 8 Νοεμβρίου.

  Κανόνες για WRO 2015
  Οι Γενικοί Κανόνες είναι διαθέσιμοι στην ιστοσελίδα μας (μενού Ολυμπιάδα Ρομποτικής – Διεθνής Διαγωνισμός). Όπως πάντα, είστε ευπρόσδεκτοι να τους συμβουλευτείτε και να κατεβάσετε τις πίστες και τις φετινές μακέτες, όπως μπορείτε και να περιμένετε ως την 1η Μαρτίου για τελική έκδοση τους.
  Τα σχολεία προσκαλούνται να δημιουργήσουν ομάδες των τριών μαθητών με σκοπό να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό. Οι συμμετέχουσες ομάδες πρέπει να δημιουργήσουν, σχεδιάσουν και να κατασκευάσουν ένα ρομπότ μοντέλο που να προσομοιάζει και να συμπεριφέρεται σαν ανθρώπινος αθλητής.

  Κατηγορία Πανεπιστημίου – WRO Μπόουλινγκ!
  Ειδικά φέτος για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, θα βρείτε τους νέους κανόνες του παιχνιδιού μπόουλινγκ στην κατηγορία Πανεπιστημίου. Το νέο παιχνίδι είναι συναρπαστικό και πολύ φιλικό προς τους θεατές. Ελπίζουμε ότι θα σας αρέσει και τα αντίστοιχα Τμήματα των Πανεπιστημίων θα το τιμήσουν εφέτος.

  Γεύση από το 2014: