Γενικές Πληροφορίες

Όνομα

ΚΟΤΣΙΦΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Τύπος - Ειδικότητα

ΠΕ84-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ

Περιοχή

Αττικής

Σχετικά με μένα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ο Δημήτριος Κοτσιφάκος γεννήθηκε στο Πασαλιμάνι του Πειραιά (5/4/1965). Η πρώτη του κατοικία ήταν στην οδό Θεάτρου, ακριβώς εκεί που αργότερα χτίστηκε το Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τελείωσε το 2ο Γενικό Λύκειο Πειραιά και φοίτησε στα Τ.Ε.Ι. Αθήνας (Σχολή Τεχνολόγων Εφαρμογής – Τμήμα Ηλεκτρονικής). Παράλληλα με τις σπουδές στα Τ.Ε.Ι. Αθήνας, ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Μουσική (Πτυχίο Φούγκας και Πτυχίο Κιθάρας) συμμετέχοντας σε διεθνή σεμινάρια και συνέδρια γύρω από την εκτέλεση και την σύνθεση μουσικών έργων.

Μετά τις σπουδές του και έως 2005 άσκησε πολύπλευρη επαγγελματική, κοινωνική και καλλιτεχνική δραστηριότητα. Το 2005 διορίστηκε με ειδικότητα ΠΕ 17.08 Ηλεκτρονικός, στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (Τεχνική Επαγγελματική Εκπαίδευση: 1ο ΕΠΑ.Λ. Περάματος) στην οποία υπηρετεί έχοντας οργανική θέση. Το 2010 ολοκλήρωσε τον Μεταπτυχιακό του κύκλο στο Πανεπιστήμιο Πειραιά στο Π.Μ.Σ. Πληροφορικής (βαθμός: Άριστα). Το 2011 έγινε δεκτός στο πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης (Ε.Π.ΠΑΙ.Κ.) της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Αθηνών/ Γενικό Τμήμα Παιδαγωγικών Μαθημάτων / απ’  όπου αποφοίτησε (επίσης με βαθμό  ΑΡΙΣΤΑ) το καλοκαίρι του 2012. Τον Ιανουάριο του 2014 έγινε δεκτός ως υποψήφιος διδάκτορας στο τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς με επιβλέποντα καθηγητή τον κύριο Δουληγέρη Χρήστο.
Κατά την διάρκεια των τελευταίων χρόνων συμμετείχε σε σεμινάρια, σε προγράμματα επιμόρφωσης (Ηλεκτρονικής, Πληροφορικής και Ηλεκτρολόγων) καθώς και σε Διεθνή και Ελληνικά συνέδρια. Δραστηριοποιείται σε καινοτόμες δράσεις γύρω από την εκπαιδευτική διαδικασία. Για τα πολιτιστικά του προγράμματα του έχουν απονεμηθεί τιμητικές διακρίσεις. Είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών. 
Σπουδές:
 
2016: Προγράμματος Επιμόρφωσης Γνώσεων Αποφοίτων (Π.Ε.Γ.Α) (Βαθμός: ΑΡΙΣΤΑ). 
2012: Ετήσιο Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης (Ε.Π.ΠΑΙ.Κ.)
της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Αθηνών/ Γενικό Τμήμα Παιδαγωγικών Μαθημάτων. (Βαθμός: ΑΡΙΣΤΑ).
2010: Μεταπτυχιακό Πληροφορικής Πανεπιστήμιο Πειραιά (Βαθμός: ΑΡΙΣΤΑ).
1997: Πτυχίο Κιθάρας.
1996: Πτυχίο Φούγκας.
1994: Πτυχίο Αντίστιξης.
1992: Πτυχίο Αρμονίας.
 
1990: Πτυχίο Ηλεκτρονικής, ΤΕΙ Αθήνας.
 

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων