Γενικές Πληροφορίες

Όνομα

Αρετή Κάρκου

Τύπος - Ειδικότητα

ΠΕ02-ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ

Περιοχή

Καστοριάς

Σχετικά με μένα

Από το 1997 είμαι διορισμένη στο Γυμνάσιο Κορησού Καστοριάς. Τα περισσότερα χρόνια είμαι Αναπληρώτρια Διευθύντρια στο σχολείο και πάντα υπεύθυνη της Βιβλιοθήκης. Έχω αναλάβει πολλές σχολικές γιορτές και κάθε χρόνο κάποιο εξωδιδακτικό πρόγραμμα. Για δύο χρόνια το 2000 και 2001 ήμουν υπεύθυνη του σχολικού συνεταιρισμού. Με ομάδες μαθητών και στο πλαίσιο Προγράμματος Σταδιοδρομίας και Κινητικότητας ήμουν υπεύθυνη του σχολικού κυλικείου. Πήραμε διακρίσεις με τις Ομάδες στον Ευρωμαϊκο Διαγωνισμό του Νέου Καταναλωτή, στο Διαγωνισμό της ΑΦΗΣ. Το 2011 ο Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου με έδωσε μια πανελλήνια τιμητική διάκριση: «Εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας που προωθεί τη φιλαναγνωσία». Λειτουργώ Θεατρική Ομάδα και Ομάδα Ανάγνωσης και κάθε χρόνο καλούμε κάποιο-α συγγραφέα και δραματοποιούμε κάποιο βιβλίο του. Διατηρώ κάθε χρόνο και Περιβαλλοντική Ομάδα.

Ενδιαφέροντα

Με ενδιαφέρει η Λογοτεχνία, το Θέατρο, η Οικολογία, η Υγεινή Διατροφή, οι Νέες Τεχνολογίες, η γνωριμία με καινούργιους ανθρώπους και ΟΛΑ τα εναλλακτικά.
Ονειρεύομαι ένα σχολείο από το οποίο οι μαθητές δε θα θέλουν να φύγουν…

Top
 
Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων