Γενικές Πληροφορίες

Όνομα

23ο Νηπιαγωγείο Αγρινίου

Τύπος - Ειδικότητα

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

Περιοχή

Αιτωλοακαρνανίας

Σχετικά με μένα

Το  Νηπιαγωγείο μας ιδρύθηκε το 2011 και από το 2018 στεγάζεται σε κτίριο του Δημοσίου που βρίσκεται επί της οδού:
Σικελιανού και Μαλακάση γωνία ,θέση Ρουπακιά , Τ.Κ 30100.
Η οργανικότητα του σχολείου μας είναι 2/θέσια αλλά αυτή τη στιγμή η λειτουργικότητά του είναι 4/θέσια. Λειτουργούν 4 υποχρεωτικά τμήματα και 1 προαιρετικό ολοήμερο τμήμα. Παράλληλα με αυτά λειτουργεί και τμήμα ένταξης Τ.Ε.
Επιπρόσθετα το νηπιαγωγείο μας  επισκέπτονται κάθε εβδομάδα, κοινωνική λειτουργός και ψυχολόγος αφού στο σχολείο μας έχει συσταθεί Επιτροπή Διαγνωστικής Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης και Υποστήριξης – ΕΔΕΑΥ «Η κατά άρθρο 39 παρ. 4 του Ν. 4115/2013 ιδρυθείσα ΕΔΕΑΥ αποτελεί πρωτοβάθμιο όργανο για τη διαγνωστική εκπαιδευτική αξιολόγηση και υποστήριξη των εκπαιδευτικών αναγκών των μαθητών σε κάθε σχολική μονάδα γενικής εκπαίδευσης.

Ενδιαφέροντα

Καλές πρακτικές- Καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα

Top
 
Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων