Γενικές Πληροφορίες

Όνομα

1ο & 20ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Τύπος - Ειδικότητα

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

Σχετικά με μένα

Το 1ο Νηπιαγωγείο Καρδίτσας και το 20ο Νηπιαγωγείο Καρδίτσας αποτελούν συστεγαζόμενες σχολικές μονάδες, μέσα στο σχολικό συγκρότημα των 1ου & 12ου Δημοτικών Σχολείων Καρδίτσας.

Στις σχολικές μας μονάδες λειτουργούν 4 τμήματα Υποχρεωτικού Πρωινού Προγράμματος και 2 τμήματα Ολοημέρου Προαιρετικού Προγράμματος.

Η φοίτηση στο νηπιαγωγείο θέτει τις βάσεις για την ολόπλευρη ανάπτυξη των παιδιών και τη μετέπειτα στάση τους προς τη μάθηση και για το λόγο αυτό θεωρείται το πρώτο και βασικότερο σκαλοπάτι στην υποχρεωτική εκπαίδευση στη χώρα μας.

Με σεβασμό στα παιδιά, τους γονείς και τους εαυτούς μας προσπαθούμε να προσφέρουμε σε όλα τα παιδιά ίσες ευκαιρίες για ποιοτική εκπαίδευση, ώστε να διαθέτουν τις ικανότητες, τις γνώσεις και τα εφόδια να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της κοινωνίας του αύριο, όπου πρόκειται να ζήσουν.

Λειτουργούμε σαν μια μεγάλη ομάδα, όπου σεβόμαστε και αποδεχόμαστε τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες κάθε ατόμου γύρω μας, και το ‘ρητό’ μας είναι πια: «Με ΑΓΑΠΗ & ΧΑΡΑ, καταφέρνουμε τα Πάντα!!!!»

 

Άνοιγμα μενού
Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων