Εξ Αποστάσεως Επιμορφωτικό Σεμινάριο Νηπιαγωγών με τίτλο “Η ψυχική Ανθεκτικότητα και Ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών”

Οι ΣΕΕ ΠΕ60 του 6ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής Κυριακή Μέλλιου και Φωτεινή Αζναουρίδου και η ΣΕΕ ΠΕ87.01 Τομέα Υγείας-Πρόνοιας- Ευεξίας ΕΠΑ.Λ, Ουρανία- Αναστασία  Μπελτέ με έδρα στο 4ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής και Επιστημονική ευθύνη στο 6ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ Αττικής, συνδιοργανώνουν Εξ  Αποστάσεως Επιμορφωτικό Σεμινάριο σε συνεργασία με την κ. Ιωάννα Χαρδαλούπα, ψυχολόγο από τον φορέα «Χαμόγελο του Παιδιού» και θέμα:

«Η ψυχική Ανθεκτικότητα και Ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών»

Το σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1/12/2020 και ώρα 17.00 -19.00 μμ  απευθύνεται σε όλους/ες τους/τις εκπαιδευτικούς ΠΕ60 που υπηρετούν στην ΔΠΕ Πειραιά και αρμοδιότητας Σ.Ε.Ε. ΠΕ60 κ. Φωτεινής Αζναουρίδου και Σ.Ε.Ε.ΠΕ60 κ. Κυριακής Μέλλιου.

Στόχος του επιμορφωτικού σεμιναρίου είναι η ενίσχυση της ψυχικής ανθεκτικότητας, η ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών και η ανταλλαγή προτάσεων ενδυνάμωσης υπό το πρίσμα του covid-19.

Η πλατφόρμα που θα χρησιμοποιηθεί για την τηλεδιάσκεψη είναι η προτεινόμενη από
το Χαμόγελο του Παιδιού Webex.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ

——————————————————-

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ

——————————————————-

Για να συνδεθείτε στην πλατφόρμα, παρακαλούμε ακολουθήστε τα βήματα που περιγράφονται στον επισυναπτόμενο οδηγό με τίτλο «Οδηγίες σύνδεσης_Smile Academy».

–       Σημαντική σημείωση: Ο οδηγός είναι προσαρμοσμένος για τη συμμετοχή μεγάλου πλήθους συμμετεχόντων. Σας παρακαλούμε να ακολουθήσετε τα βήματα του επισυναπτόμενου οδηγού, ακόμη κι εάν στο παρελθόν έχετε ξανασυνδεθεί σε πλατφόρμες Webex με κάποιον άλλον τρόπο.

Σε περίπτωση που συναντήσετε δυσκολίες κατά τη σύνδεσή σας:

–       Ανατρέξτε στον επισυναπτόμενο οδηγό με τίτλο «Συχνές ερωτήσεις και προβλήματα σύνδεσης_Smile Academy»

Μην ξεχάσετε να συνδεθείτε τουλάχιστον 20 λεπτά πριν από την αναμενόμενη ώρα έναρξης της Τηλεδιάσκεψης για να προλάβουμε να σας βοηθήσουμε να συνδεθείτε, στην περίπτωση που αντιμετωπίσετε τεχνικά προβλήματα.

Σχετικά με ΜΕΛΛΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ

Σύμβουλος Εκπαίδευσης ΠΕ60

Ambassador του προγράμματος Out of Eden Learn του Οργανισμού Project Zero του Πανεπιστημίου Harvard


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Ανακοινώσεις Σ.Ε. ΠΕ60. Ετικέτες: . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση