Επαυξημένη πραγματικότητα (Augmented reality) on Steam and Heritage etwinning Project

Η ανάγκη να μοιραστώ οτιδήποτε νεο ανακαλύπτω με ωθεί να γράψω για 3 καταπληκτικά εργαλεία που ανακάλυψα στο νέο μας eTwinning έργο με τίτλο  «Steam and Heritage»

 

  1.  Quiver . Το κάνεις download for free  στο κινητό από το  play store  και εκεί μέσα έχει έτοιμες ζωγραφιές επαυξημένης πραγματικότητας για εκτύπωση.
  2.  Quiver Education. Το κάνεις download αλλά πληρώνεις 3,50 ευρώ. Έχει όμως πολύ εντυπωσιακές ζωγραφιές επαυξημένης πραγματικότητας προς εκτύπωση.

  1.  Merge cube :  Ένας απίθανος κύβος ! Απίθανος! Αν τον έχεις μπορείς να  κάνεις download πάρα πολλές εφαρμογές και να μάθεις όλο το ηλιακό μας σύστημα στα αγγλικά να δεις   τους πλανήτες μας και τον ήλιο να πετάγονται ακριβώς  μπροστά σου, λίγο πριν τους αγγίξεις.  Να μάθεις για τα ζωτικά όργανα του ανθρωπίνου σώματος , Να ξεναγηθείς σε μουσεία και πολλά πολλά άλλα! Κατεβάστε ένα μέρος του κύβου, (θεωρείστε το ως Demo ) από δω:   https://mergeedu.com/?cr=3023 for example look at here :

 

  1. Η δημιουργία προσωπικού bar code πλέον είναι πανεύκολη! Πήγαινε στην σελίδα :  QR bar code generation εδώ: https://gr.qr-code-generator.com/ δημιούργησε το δικό σου bar code κάντο download και μετά για να το διαβάσεις κατέβασε στο κινητό από το play stor την εφαρμογή QR scanner και διάβασε το! για παράδειγμα δες εδώ:  

Αφήστε μια απάντηση