Βράβευση επιτυχόντων στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση 2017

Την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο Κουρβισιάνειο Πολιτιστικό Κέντρο Γαστούνης η τελετή βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών στην Τριτοβάθμια  εκπαίδευση που αποφοίτησαν από Λύκεια του Δήμου Πηνειού το σχολικό έτος 2016-17. Βραβεύτηκαν οι μαθητές του ΓΕ.Λ Γαστούνης, του Μουσικού Λυκείου Βαρθολομιού και των ΕΠΑΛ της Αμαλιάδας που κατάγονται από τη Γαστούνη.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωλένης κ. Αθανάσιος και κεντρικός ομιλητής ήταν ο Γενικός Γραμματέας  του Υπουργείου Ναυτιλίας κ. Διονύσιος Καλαματιανός, ο οποίος παρότρυνε τους πρωτοετείς φοιτητές να παραμείνουν στην Ελλάδα μετά το τέλος των σπουδών τους  και να βοηθήσουν τον τόπο τους να προοδεύσει. Δείτε ένα μικρό απόσπασμα εδώ.

Επίσης, παρόντες ήταν οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί των  μαθητών,  κληρικοί της τοπικής Εκκλησίας, ο δήμαρχος  Πηνειού κ. Αλέξης Καστρινός, η πρόεδρος του ΔΣ κ. Μαρία Μπίλια, ο Λιμενάρχης Κατακόλου Δημ. Παπαηλιού, ο αστυνομικός διευθυντής κ. Σωτ. Παπασωτηρίου, ο πρόεδρος ΝΠ Πολιτισμού κ. Δημ. Βασιλόπουλος, ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ. Παναγιώτης Ζέβλας,  αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων. Την ευθύνη της εκδήλωσης είχε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Πηνειού κ. Δ. Γεωργόπουλος.

Τους πρωτοετείς φοιτητές συνεχάρη η Διευθύντρια του ΓΕ.Λ Γαστούνης κ. Χρυσάνθη Περιβολάρη. Δείτε ένα μικρό απόσπασμα εδώ.

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε και ο Περιβολάρης Αλέξανδρος-Φίλιππος εκπροσωπώντας τους βραβευθέντες μαθητές. Ευχαρίστησε το Δήμο Πηνειού, για την ιδιαίτερα τιμητική πρόσκληση αλλά και για τη στήριξη που προσέφερε στα σχολεία του Δήμου όλα τα χρόνια, καθώς και τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς  που τους βοήθησαν να πετύχουν το στόχο τους. Δείτε ένα μικρό απόσπασμα εδώ.

Οι μαθητές με χαρά παρέλαβαν τα βραβεία τους και ακολούθησαν οι καθιερωμένες αναμνηστικές φωτογραφίες:

 

 

Στο τέλος της εκδήλωσης βραβεύτηκαν και οι καθηγήτριες που δίδαξαν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Πηνειού: κα. Διαμαντοπούλου Ελένη, κα. Κλάδη Χαρά, κα. Σπηλιωπούλου Ευαγγελία, κα.Παπουτσή Κωνσταντίνα  κα. Λάγαρη Ιωάννα, κα. Πανάγαρη Τερψιχόρη και κα. Πλέσσα Γεωργία.

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/mdiaman/2017/12/30/%ce%b2%cf%81%ce%ac%ce%b2%ce%b5%cf%85%cf%83%ce%b7-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%84%cf%85%cf%87%cf%8c%ce%bd%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%84%cf%81%ce%b9%cf%84%ce%bf%ce%b2%ce%ac%ce%b8%ce%bc/

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση