Εκδήλωση για τη Wikipedia

Σήμερα την Τετάρτη 30 Μαρτίου και ώρα 17:00 – 20:00 διοργανώνεται εκδήλωση στο Βόλο από την Κεντρική Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Ν. Μαγνησίας και την Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού/Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα και τους συντάκτες της Βικιπαιδείας στο πλαίσιο της δράσης για τον εμπλουτισμό της ελληνικής Wikipedia. Στόχος της δράσης είναι η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και η εξοικίωση με την Βικιπαιδεία.

Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα Η/Υ του 4ου ορόφου του κτιρίου της Κεντρικής Βιβλιοθήκης και είναι ελεύθερη για κάθε ενδιαφερόμενο. Προαπαιτούμενη η συμπλήρωση αίτησης ηλεκτρονικά στη διεύθυνση http://www.lib.uth.gr/LWS/el/ls/lib pmt/wikipedia.asp μέχρι τη Δευτέρα 28/3/2011.

Δυστυχώς στα σχολεία η ενημέρωση αφορούσε μόνο τους Εκπαιδευτικούς των ειδικοτήτων ΠΕ 19-20 και δεν ενημερώθηκαν όλοι οι συνάδελφοι και ειδικά όσοι έχουν συμμετάσχει ή συμμετέχουν τώρα στην επιμόρφωση Β επιπέδου. Είναι γνωστό ότι στην επιμόρφωση  Β επιπέδου γίνεται ενημέρωση για τη χαρακτηριστική περίπτωση wiki τη  Βικιπαιδεία και η εκδήλωση είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να ενημερωθούν πιο αναλυτικά και να αποτελέσουν πιθανώς το κρίσιμο σύνολο που θα έδειχνε ουσιαστικό ενδιαφέρον για συμμετοχή στον Εμπλουτισμό της Ελληνικής Έκδοσης της Wikipedia.

Παρ’ όλα αυτά θεωρώ ότι καλό είναι να παρευρεθούν όσοι επιθυμούν ελπίζοντας όπως και εγώ να γίνουμε αποδεκτοί έχοντας τους δικούς μας φορητούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση