Η “Ηλιαχτίδα” είναι πλέον βραβευμένη!

4

Συγγραφέας: ΜΑΡΙΑ ΣΤΑΜΑΤΟΓΛΟΥ | Κατηγορία Ανακοινώσεις | , στις 23-06-2015

images71XAOE4JΤι ανέλπιστη χαρά για την “Ηλιαχτίδα” μας η σημερινή, καθώς έλαβε ειδικό έπαινο στον 7ο “Διαγωνισμό Ελληνόφωνων Εκπαιδευτικών Ιστότοπων”! Πώς να φωνάξει τη χαρά της, πώς να γίνει πιο λαμπερή και να βάλει τα καλά της, πώς να τραγουδήσει το καμάρι της, πώς να γίνει ένα μικρό παιδί που διαλαλεί το επίτευγμά του κι ας μην πήρε το πρώτο βραβείο! Πήρε όμως βραβείο και έχει γιορτή!

Διαγωνισμός Ελληνόφωνων Εκπαιδευτικών Ιστότοπων

Σας ευχαριστεί όλους για τη στήριξη που της παρείχατε, γιατί χωρίς εσάς δε θα υπήρχε, δε θα ακουγόταν η φωνή της! Οι περσινοί μαθητές του 2ου Γυμνασίου Καλλιθέας ενέπνευσαν τη δημιουργία της, ο Χρήστος Τ. τη βάφτισε, οι φετινοί μαθητές δούλεψαν με αυτή στο εργαστήριο Η/Υ, η κ. Πουλιάνου, η κ. Μπενέτου και ο κ. Πυρομάλης την πίστεψαν και τη στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις. Και τώρα πια ταξιδεύει ελεύθερη στο χρόνο! Εύχομαι το ταξίδι να έχει μόλις ξεκινήσει!

Καλλιθέα, 23/06/2015

Μαρία Σταμάτογλου, φιλόλογος

[dailymotion /xc7mxz_crazy-frog-we-are-the-champions-wit_music nolink]

(4)

  • Σ’ ευχαριστούμε για όλα, Άλκηστη! Τέτοιες ώρες, μόνο η πίστη σε υψηλά ιδανικά μπορεί να μας κρατήσει όρθιους, γι’ αυτό ας συνεχίσουμε να παλεύουμε όλοι μαζί για μια παιδεία καλύτερη κι ίσως έτσι φτιάξουμε κι ένα καλύτερο κόσμο.

  • Αγαπημένη Μαρία, με αφορμή τη βράβευση της ιστοσελίδας σου θα σου χαρίσω λίγα λόγια του κορυφαίου Σοφοκλή: “Η καλύτερη τακτική είναι να χρησιμοποιεί κανείς τη δύναμή του για να κάνει όσο το δυνατό περισσότερα καλά.”
    Νομίζω λοιπόν πως εσύ και οι μαθητές μας έμπρακτα αποδείξατε πόσο σωστά δουλέψατε για το επιτυχημένο αυτό αποτέλεσμα. Από την πλευρά μου, πάντα θα είμαι δίπλα σας να υποστηρίζω την προσπάθειά σας. Εσείς φτάνει μόνο να μου δίνετε το ερέθισμα, γιατί…το αυτοκίνητο δε θέλει μόνο βενζίνη για να προχωρήσει, χρειάζεται ένα σπινθήρα για να ξεκινήσει!
    ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!
    Με την αγάπη μου.

  • Η “Ηλιαχτίδα” γεννήθηκε μέσα από την ομάδα μας, που εργαζόταν να προσφέρει εθελοντικές υπηρεσίες και να κάνει τον κόσμο λίγο καλύτερο. Γι’ αυτό και θεωρώ ότι ανήκει σε όλους μας, Κασσιανή μου, και ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ!!!

  • Πάντα τέτοια!!!!Σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την επιμονή και την προσήλωση στο στόχο σου, όπως και σε όλα τα παιδιά χωρίς τα οποία το αποτέλεσμα δεν θα ήταν το ίδιο!!!

  • Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
    Αντίθεση