Feed
Άρθρα
Σχόλια
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΦΑΝΤΑΣΜΑ της ΟΠΕΡΑΣ MUSICAL σεμουσικη Andrew Lloyd Webber ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ 13·14.15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 ΩΡΑΕΝΑΡΞΗΣ 20:00 ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΧ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ PETIT CAFE"
Μιλήστε για αυτή τη νεολαία
Μιλήστε για αυτούς τους μαθητές
Αυτό που ζήσαμε σήμερα δε θα το ξεχάσουμε ποτέ. Όσοι είχαμε την τύχη να απολαύσουμε τη μοναδική παράσταση του Μουσικού Σχολείου Σερρών, Μουσικό Σχολείο Σερρών “Παιδείας Τέχνη” πλημμυρίσαμε από συναισθήματα.
“Το φάντασμα της όπερας” του Andrew Lloyd Webber σε σκηνοθεσία Maria Mentizi, διεύθυνση ορχήστρας και ενορχήστρωση, Haris Koulouris, με πρωταγωνιστές τους μαθητές του σχολείου, οι οποίοι μας καθήλωσαν με τις ερμηνείες τους.
Η ορχήστρα ονειρική, τα κοστούμια, τα σκηνικά, οι χορογραφίες, η χορωδία, το ταλέντο των παιδιών, το μεράκι των δασκάλων τους, δε μπορώ να βρω λέξεις δυνατές και ικανές να περιγράψουν τη σπουδαία αυτή παράσταση. Αδύνατο να συνειδητοποιήσω πως πρόκειται για μαθητές και όχι για επαγγελματίες ηθοποιούς και μουσικούς.
Μία παράσταση όνειρο, μαγική από την πρώτη στιγμή μέχρι την τελευταία. Και εκείνη η προσωρινή στέρηση από το χειροκρότημα, για να μην διακοπεί το θαύμα που εξελισσόταν στη σκηνή, έκανε την καρδιά μου να χτυπά δυνατά και να περιμένει καρτερικά την κορύφωση του τέλους.
Εκεί, που σύσσωμο το κοινό σηκώθηκε όρθιο και ένα ατελείωτο δυνατό χειροκρότημα ενώθηκε και ήχησε μέχρι τον ουρανό. Εκεί που έχουν θέση μόνο τα αστέρια. Σαν τα παιδιά αυτά, τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Σερρών.
Συγχαρητήρια σε όλους όσους βοήθησαν να συμβεί αυτό το υπερθέαμα και στη Διευθύντρια Chryssanthi Palazi. Μακάρι να δοθεί η ευκαιρία και να πραγματοποιηθούν και άλλες παραστάσεις. Παντού, όχι μόνο στις Σέρρες. Αξίζει να φτάσει μακριά.
Για αυτή τη νεολαία μιλήστε.
Για αυτούς τους μαθητές μιλήστε.
Κάντε αυτή τη σπουδαία στιγμή πρώτη είδηση.
Συμβαίνουν θαύματα δίπλα μας.
Συμβαίνουν ομορφιές.
Συμβαίνουν ελπίδες.
Γεσθημανή Μπερμπέρη
Photo credit Lea Wood

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 1 άτομοΜπορεί να είναι εικόνα 1 άτομοΜπορεί να είναι εικόνα 1 άτομοΜπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και άτομα που χορεύουνΜπορεί να είναι εικόνα 3 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και άτομα που χορεύουνΜπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άρπα, φωτισμός και κηροπήγιαΜπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα

 

https://www.eproodos.gr/post/kathilose-fantasma-tis-operas-toy-moysikoy-sholeioy-serron

Όλη η παράσταση στον παρακάτω σύνδεσμο

https://www.youtube.com/watch?v=an0jsdOuUOM

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων