Δ.Σ.ΣΕΙΣΙΟΥ

https://blogs.sch.gr/markasotak/files/2021/10/20211015_134849-2.jpg

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

2 Responses to Δ.Σ.ΣΕΙΣΙΟΥ

  1. Αγαπητοί γονείς,

    Μετά από πολλά χρόνια λήθαργου , το blogτου σχολείου μας ξυπνά με ένα τεράστιο χαμόγελο , προσκαλώντας όλους εμάς σε αναρτήσεις του καθημερινού μας διδακτικού – μαθησιακού έργου κι όχι μόνο.
    Η γνωστοποίηση της υλοποίησης πολλών και ποικίλων δράσεων αλλά κι εκπαιδευτικών προγραμμάτων , κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους , σε εσάς , καταδεικνύει στο μέγιστο βαθμό την αγάπη μας για τους μαθητές μας , αλλά και την παιδαγωγική ευθύνη , που μας διακρίνει , προκειμένου να παραδώσουμε στην αυριανή κοινωνία πολίτες ώριμους , υπεύθυνους , ευσυνείδητους , πολίτες ψυχικά και συναισθηματικά δυνατούς , ικανούς να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα ή αντιξοότητα , τυχόν τους παρουσιαστεί. Πολίτες με ηθικές αρχές κι αξίες , πάντα έτοιμους να υπερασπιστούν το δίκαιο , να βοηθήσουν τους ανήμπορους συμπολίτες τους , να εναντιωθούν στην αδικία και την κοινωνική – οικονομική ανισότητα.
    Ευελπιστούμε ότι στο δύσκολο αυτό έργο μας , που καθημερινά επιτελούμε με χαρά , ενθουσιασμό κι αισιοδοξία , θα είστε σύμμαχοί μας , αρωγοί μας κι όχι αντίπαλοί μας.
    Μόνο έτσι θα έχουμε θετικά αποτελέσματα.
    Μονάχα με αυτόν τον τρόπο η κοινωνία του αύριο θα έχει γερά θεμέλια και οι διαπροσωπικές σχέσεις των ανθρώπων θα έχουν ένα γερό κι όχι σαθρό υπόβαθρο.
    Πρόκειται για ένα έργο που διαρκεί χρόνια ολόκληρα , ένα έργο , που απαιτεί τη συνεργασία σχολείου και οικογένειας , ένα έργο που , αν υπάρχει πραγματικά αγαστή συνεργασία μεταξύ σχολείου και οικογένειας , τα αποτελέσματα θα είναι αξιόλογα.
    Αξίζει να προσπαθήσουμε όλοι μας για ένα καλύτερο αύριο , για ένα πιο δίκαιο μέλλον , για μια κοινωνία χωρίς ανισότητες και διαφορές.
    Νομίζω ότι το αξίζουμε όλοι μας και πολύ περισσότερο τα παιδιά μας.
    Όλοι μαζί μπορούμε να το πετύχουμε , αρκεί να το θέσουμε ως πρωταρχικό μας στόχο και σκοπό.

  2. Αγαπητοί γονείς ,
    Μετά την απρόσμενη κι απροσδόκητη αποχώρηση της εκπαιδευτικού Ζερβάκη Ντιάνας ΠΕ08 από τη σχολική μονάδα Σεισίου , η διδασκαλία του γνωστικού αντικειμένου των Εικαστικών θα διεξάγεται από την εκπαιδευτικό Κασωτάκη Μαρίνα .
    Η ανάρτηση των εικαστικών δημιουργιών – κατασκευών των μαθητών μας στο blog θα γίνει αρκετά σύντομα.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.