η δημιουργία του blog μου

0

Συγγραφέας: ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ | Κατηγορία Επιμόρφωση | , στις 13-02-2018

 

Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανη από την πρώτη μου ανάρτηση στο προσωπικό μου blog.

 

Προσθήκη κατηγορίας/ετικέτας σε άρθρο

0

Συγγραφέας: ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ | Κατηγορία Επιμόρφωση | , στις 13-02-2018

Τόσο οι κατηγορίες όσο και οι ετικέτες χρησιμεύουν στο να διευκολύνουν τους επισκέπτες του ιστολογίου σας να βρίσκουν αυτό που ψάχνουν και να πλοηγούνται πιο εύκολα.

Προσθήκη κατηγορίας

Κατηγορίες προσθέτετε κατά την συγγραφή άρθρου μέσω της περιοχής «Κατηγορίες» είτε :

  • Κάνοντας κλικ στο «+ Προσθήκη Κατηγορίας» της ενότητας «Κατηγορίες» . Θα εμφανιστεί ένα πλαίσιο κειμένου όπου γράφετε το όνομα της νέας  κατηγορίας και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη κατηγορίας.
  • Επιλέγοντας μια από της ήδη υπάρχουσες κατηγορίας της ενότητας αυτής (Σημείωση: Για νεοσύστατο ιστολόγιο δεν υπάρχουν κατηγορίες)

Προσθήκη ετικέττας

Ετικέτες προσθέτετε όταν γράφετε ένα άρθρο μέσω της περιοχής «Ετικέτες». πληκτρολογώντας τις λέξεις-κλειδιά που θέλετε και κάνοντας κλικ στην επιλογή «Προσθήκη».  Κάθε ετικέτα πρέπει να είναι διαχωρισμένη με κόμμα για να γίνεται αντιληπτή από το σύστημα. Για να αφαιρέσετε μια ετικέτα από ένα μήνυμα απλά πατήστε το X στα αριστερά αυτής της ετικέτας.

Οι κατηγορίες/ ετικέτες εμφανίζονται στο ιστολόγιο σας με την χρήση της αντίστοιχης μονάδας (widget) ως ένα σύννεφο από λέξεις. Κάνοντας κλικ σε μία κατηγορία/ ετικέτα θα εμφανιστούν τα άρθρα που ανήκουν στην συγκεκριμένη κατηγορία ή έχουν την συγκεκριμένη ετικέτα. Οι ετικέτες είναι συνήθως σύντομες, μία ή δύο λέξεις, και είναι λέξεις-κλειδιά, ενώ στις κατηγορίες μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε περισσότερες από δύο λέξεις προκειμένου ο αναγνώστης να καταλαβαίνει το αντικείμενο των άρθρων της κατηγορίας που πρόκειται να διαβάσει.

 

 

πρώτη προσπάθεια ΠΕΠΑ 2

0

Συγγραφέας: ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ | Κατηγορία Επιμόρφωση | , στις 06-02-2018

Οι συνάδερφοί μου στην επιμόρφωση Β1 κάνουν μια φανταστική προσπάθεια να φτιάξουν σήμερα το δικό τους blog. Μπράβο συνάδερφοι!

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση