Ευχές για ένα τρελό και ξέγνοιαστο καλοκαίρι!

Μετά απο μια άκρως δημιουργική και αρκετά κουραστική σχολική χρονιά φτάνουμε σιγά σιγά στο τέλος!. Τα συναισθήματα πολλά και ανάμεικτα. Μεγάλη προσμονή αλλά και μια γλυκιά μελαγχολία!

Ως καθηγήτρια Αγγλικών στο Δ.Σ Βραχναίϊκων θέλω να ευχαριστήσω όλους τους μαθητές μου που προσπάθησαν και συνεργάστηκαν για να επιτύχουν οτι τους ζήτησα καθόλη την διάρκεια της χρονιάς!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συναδέλφους για την άψογη συνεργασία και την ωραία διάθεση.

Στους μικρότερους που μένουν πίσω θέλω να ευχηθώ καλή αντάμωση, θεού θέλοντος βεβαίως-βεβαίως!

Στα τρελά ζουζούνια της ΣΤ΄τάξης με τα απεριόριστα όνειρα και τις φοβερές ανησυχίες θέλω να ευχηθώ να μην σταματήσουν ποτέ να ονειρεύονται, να συνεχίσουν να αναζητούν με επιμονή και υπομονή και καλή σταδιοδρομία σε ότι αποφασίσουν στην ζωή τους!

After all, the Sky is the only Limit!

Or, is it Not??

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Αφήστε μια απάντηση