Μαθήματα 3/3/2023

Κ.Π.Α:Προχωρήσαμε στο μάθημα:Υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματά μας
Μαθηματικά:Προχωρήσαμε στις ασκήσεις για τη διαίρεση κλασμάτων.Θα έχετε για τη Δευτέρα  τa προβλήματα.
Γλώσσα:Στο τετράδιο της Έκθεσης θα γράψετε μια βιογραφία, όποιου συγγραφέα θέλετε, σύμφωνα με το σχεδιάγραμμα που κολλήσατε. Επίσης για το λεξιλόγιο έχετε τη λέξη "Γενικός" Ορθογραφία-Αντιγραφή δεν έχετε. 
Ιστορία:Προχωρήσαμε στο παρακάτω μάθημα 24.Ηκρίση της εικονομαχίας διχάζει τους Βυζαντινούς.Άσκηση 4η από το Τ.Ε. σελ. 33 για το σπίτι.

Μαθήματα 2/3/2023

Γλώσσα:Γράψαμε Ορθογραφία και είδαμε το λεξιλόγιό μας. Για το σπίτι θα έχετε την οικογένεια της λέξης"αίσθηση". Επίσης έχετε να κλίνετε τα ρήματα "κλείνω-κλείνομαι" στο φυλλάδιο  και να κάνατε χρονική αντικατάσταση των ρημάτων "κλείνω-κλείνομαι και κλείνεις -κλείνεσαι. Μετά θα τα υπογραμμίσετε στο φυλλάδιο.  
Μαθηματικά :Συνεχίσαμε στις προσθέσεις μεικτών ομώνυμων κλασμάτων.Επίσης προχωρήσαμε στο βιβλίο στις διαιρέσεις κλασμάτων .
Φυσική:Γράψαμε το διαγώνισμα της ενότητας. Επειδή σήμερα χάσαμε μια ώρα Γλώσσας αύριο δε θα κάνουν Φυσική αλλά Γλώσσα.

Μαθήματα 1/3/2023

Καλό μας μήνα!!!
Γλώσσα:Σήμερα δημιούργησε κάθε μαθητής μια  βιβλιοπαρουσίαση.Τη γράψαμε  στο Τετράδιο Εκθέσεων.Όσοι μαθητές δεν την ολοκλήρωσαν θα τη συνεχίσουν σπίτι. Αύριο θα την παρουσιάσουν.
 Για το σπίτι έχετε Ορθογραφία -Αντιγραφή  την οικογένεια της λέξης Αίρω. Τα αι πρέπει να τα γράψετε με κόκκινο στιλό ή μαρκαδόρο.Επίσης έχετε στο λεξιλόγιο να γράψετε τη λέξη βράδυ.
Μαθηματικά :Ολοκληρώσαμε τον πολλαπλασιασμό κλασμάτων.
Φυσική:Κάναμε επανάληψη  την ενότητα της θερμότητας.

Μαθήματα 28/2/2023

Γλώσσα:Διδάχτηκαν οι σελ.33-38. Ασκήσεις για το σπίτι σελ. 39 η 4η και σελ. 40 η 5η από το Β.Μ. . Επίσης  έχετε και Ορθογραφία-Αντιγραφή την οικογένεια λέξεων του ουσιαστικού "Αγωγή"  .                                                                
Ιστορία:Μπήκαμε στην Ε΄ενότητα και διδάχτηκε το 23ο μάθημα. Για το σπίτι έχετε από το Τ.Ε. σελ.32 την 5η εργασία.