Εισήγηση στην ημερίδα «ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ» της 16ης περιφέρειας Π.Ε. Θεσσαλονίκης

ΗΜΕΡΙΔΑ 25-11-2014IMG_2437
Σήμερα, 25/11/2014 πραγματοποιήθηκε η ημερίδα “ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ” που διοργάνωσε η Σχολική Σύμβουλος της 16ης περιφέρειας Ν. Θεσσαλονίκης Μυλωνά Ζαφειρούλα.  Μαζί με τις συναδέλφους μου Ειρήνη Αμανατιάδου (μουσικός) και Φρόσω Χαντζή (θεατρολόγος), μοιραστήκαμε με τους συναδέλφους μας την εμπειρία υλοποίησης του Σχεδίου εργασίας Αγωγής Υγείας για τα δικαιώματα των παιδιών, με επέκταση στο eTwinning .  Η εισήγηση αφορούσε τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιήθηκε η αποτελεσματική αυτή συνεργασία ανάμεσα σε δασκάλους και εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων.
Στο eTwinning “ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΗΛΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΦΙΛΟ” που διακρίθηκε με Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας, συνεργάτιδες ήταν η Σοφία Θεοδωρίδου, Phd με κατεύθυνση τα χαρισματικά και ταλαντούχα παιδιά και η Μαρία Μιχαήλ Κολλύφα, Μ.Εd.
 Στο σχέδιο εργασίας προσέφεραν και οι συνάδελφοι: Γιώργος Κόφτης (εικαστικός, εμψύχωση εικονογράφησης μιας ιστορίας), και Βασιλική Σαζακλίδου (γυμνάστρια, μουσικοκινητικές παρεμβάσεις στην τελική παρουσίαση-παράσταση).  
Το συμπέρασμα; Οι συνεργασίες είναι πηγή ικανοποίησης και σύστημα υποστήριξης στον εργασιακό μας χώρο. Ευχαριστώ τους συναδέλφους για τα γεμάτα ουσία σχόλια και παρατηρήσεις τους.!

 

 

 

1 άποψη για το “Εισήγηση στην ημερίδα «ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ» της 16ης περιφέρειας Π.Ε. Θεσσαλονίκης

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση