Δημοσιεύθηκε στην Εγγραφές

ΕΓΓΡΑΦΕΣ 2023-2024

ΕΓΓΡΑΦΕΣ   ΣΤΟ   ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

Οι εγγραφές στο Νηπιαγωγείο για το νέο σχολικό έτος 2023-2024 θα γίνουν σύμφωνα με την Αρ. Πρωτ: Φ.6/15035/Δ1 /09-02-2023 εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ από 01/3/2022 έως 20/3/2022 με Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής την οποία  θα υποβάλλει ο γονέας/κηδεμόνας για το Νηπιαγωγείο που ανήκει, βάσει της διεύθυνσης κατοικίας του σύμφωνα με τα όρια της σχολικής περιφέρειας του Νηπιαγωγείου, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://proti-eggrafi.services.gov.gr/. Σε περιπτώσεις γονέων/κηδεμόνων που αδυνατούν να κάνουν χρήση της ηλεκτρονικής υπηρεσίας η αίτηση μπορεί να υποβληθεί με παρουσία στο Νηπιαγωγείο. Για τον σκοπό αυτό η Προϊσταμένη του νηπιαγωγείου εισέρχεται στην ηλεκτρονική υπηρεσία «Πρώτη Εγγραφή» της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης (gov.gr) και καταχωρίζει την αίτηση σύμφωνα με τα δικαιολογητικά που προσκομίζουν οι γονείς/κηδεμόνες.

Εγγραφές μετά τις 20 Μαρτίου θεωρούνται εκπρόθεσμες και χρειάζονται την έγκριση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Πάτρα.

Εγγράφονται τα προνήπια που έχουν γεννηθεί το 2019 και η φοίτηση είναι υποχρεωτική (Η εγγραφή των νηπίων στο δεύτερο έτος του Νηπιαγωγείου γίνεται αυτεπάγγελτα.).

Για τα παιδιά που θα εγγραφούν πρώτη φορά απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσετε στο σχολείο είναι :

  • Επίδειξη του βιβλιαρίου υγείας του παιδιού ή προσκόμιση άλλου στοιχείου π.χ. βεβαίωσης που να φαίνεται ότι έγιναν τα εμβόλια.
  1. Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή. (Α.Δ.Υ.Μ) αφορά στα ιατρικά, θα παραληφθεί από το σχολείο και θα επιστραφεί σε εύλογο χρονικό διάστημα.
  2. Βεβαίωση Φοίτησης από τον Διευθυντή/ντρια της συστεγαζόμενης σχολικής μονάδας εφόσον υπάρχει/χουν άλλα τέκνα που φοιτά/τούν σε συστεγαζόμενη σχολική μονάδα.
  3. Απόδειξη από ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, ΟΤΕ κ.λπ), μισθωτήριο συμβόλαιο ή άλλο δημόσιο πρόσφατο έγγραφο στο όνομα του πατέρα ή της μητέρας  από το οποίο προκύπτει η διεύθυνση κατοικίας.
  4. Υπεύθυνη δήλωση του έτερου γονέα με την οποία προκύπτει η έγγραφη συναίνεση για την εγγραφή του παιδιού ( συστήνεται να είναι από το gov.gr ή επικυρωμένη από ΚΕΠ).
  5. Βεβαίωση από ΚΕΣΥ, ή δημόσιο ιατροπαιδαγωγικό κέντρο ή άλλη αρμόδια δημόσια υπηρεσία, εφόσον υπάρχει, σε περιπτώσεις μαθητών/τριών με αναπηρία ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

 

Τηλ. σχολείου:  26910-29520

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σχολείου: mail@nipkoulour.ach.sch.gr

Ώρες επικοινωνίας: 12:00-13:00

 

Eπίσκεψη στο σχολείο κατόπιν ραντεβού.

 



Λήψη αρχείου