ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
9ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τα μέλη του νέου Δ.Σ. του συλλόγου, που προέκυψε μετά τις πρόσφατες εκλογές, συνεδρίασαν με σκοπό την συγκρότησή τους σε σώμα. Μετά από ψηφοφορία που έγινε, εκλέχθηκαν:

Πρόεδρος: Λαβδαίος Σωτήριος

Αντιπρόεδρος: Δημητρακόπουλος Γεώργιος

Γεν. γραμματέας: Γρυλλιωνάκης Ανδρέας

Ειδικός γραμματέας: Βοττάκη Αναστασία

Ταμίας: Κόττας Βασίλειος

Μέλη: Αλεξοπούλου Κατερίνα

Τζιάνου Παναγιώτα

Τα μέλη του Δ.Σ. θέλουν να ευχαριστήσουν όλους όσους συμμετείχαν στη διαδικασία των αρχαιρεσιών του συλλόγου και πιστεύουν να φανούν αντάξια της εμπιστοσύνης σας.
Το Δ.Σ. του συλλόγου συναντήθηκε με τον σύλλογο του 19ου γυμνασίου, γιατί πιστεύουμε ότι τα περισσότερα προβλήματα είναι κοινά και ενημερώθηκε από τους διευθυντές και των δύο σχολείων για το έργο που έχει γίνει και τι μπορούμε να πετύχουμε όλοι μαζί.
Συναντηθήκαμε με τον αντιδήμαρχο παιδείας του δήμου μας, όπου παρουσιάσαμε τα προβλήματα του σχολείου, είχαμε συνάντηση με μέλη του 15μελούς του σχολείου μας και ακούσαμε τις απόψεις και τις ανησυχίες τους.
Τα μέλη του Δ.Σ θεωρούν απαραίτητο να έχουν μία συνάντηση και με τους γονείς – μέλη του συλλόγου.
Γι΄ αυτό σας προσκαλούμε την Παρασκευή, 04/02/2011 και ώρα 20:00, στο χώρο του σχολείου, σε μία ανοιχτή συζήτηση, να ακούσουμε τις απόψεις σας, να μοιραστούμε τους προβληματισμούς σας και να συνεργαστούμε όλοι μαζί με μοναδικό κριτήριο το καλό των παιδιών μας και του σχολείου.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ

με εκτίμηση

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
ο πρόεδρος ΛΑΒΔΑΙΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ο γεν. γραμματέας ΓΡΥΛΛΙΩΝΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ