ΝΙΚΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΩ (ΜΑΝΤΩ)

ΥΠΟΨΗΦΙΑ  ΑΙΡΕΤΟΣ  ΓΙΑ ΤΟ Π.Υ.Σ.Π.Ε.  ΕΒΡΟΥ

 

 Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Συνεχίζοντας την αδιάλειπτη επικοινωνία μας που εδώ και δυο χρόνια μάς έχει φέρει κοντά, θα ήθελα  να σας ενημερώσω πως στις προσεχείς εκλογές για την ανάδειξη Αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά συμβούλια διεκδικώ και πάλι την ψήφο εμπιστοσύνη σας  για το ΠΥΣΠΕ Έβρου.

Γνωρίζουμε όλοι μας πως ο θεσμός του αιρετού και η συμμετοχή του στα Υπηρεσιακά συμβούλια ήταν και είναι μια μεγάλη κατάκτηση του κλάδου μας που θα πρέπει όχι μόνο να διαφυλάξουμε αλλά και να ενισχύσουμε. Γι’ αυτό σας καλώ να ψηφίσετε πρόσωπα με ήθος,γνώση και εμπειρία.

Πρόσωπα με μαχητικότητα και αγωνιστικότητα, που να έχουν το σθένος,την κοινωνική και πολιτική διαύγεια και αμεροληψία να εργαστούν για να υπηρετήσουν τα δικαιώματά μας.

      Ως αιρετός εκπρόσωπός σας στο ΠΥΣΠΕ Έβρου λειτούργησα και θα συνεχίσω να λειτουργώ με εντιμότητα, συνέπεια και συνδικαλιστική συνείδηση  και  πάντα με γνώμονα τη νομιμότητα, την ισονομία και χωρίς καμία διάκριση στα ζητήματα των  συναδέλφων. Έχω δείξει στην πράξη πως μπορώ να υποστηρίζω πάντα αυτό που θεωρώ ορθό και δίκαιο, να λέω δημόσια τη γνώμη μου και να μην υποχωρώ σε θέματα αρχών και αξιών, όσο κι αν αυτό κοστίζει μερικές φορές. Μέσα στο συμβούλιο αγωνίστηκα, αντέδρασα, συγκρούστηκα και κατήγγειλα για θέματα που αφορούσαν μεταθέσεις, αποσπάσεις, υπεραριθμίες, οργανικότητες σχολείων, λειτουργικά κενά κ.ά.

Πάντα η ψήφος μου στο συμβούλιο  οριζόταν από το δίκαιο, τη νομιμότητα και την ηθική και πέρα από σκοπιμότητες κομματικές, παραταξιακές ή προσωπικές.

Δε συμβιβάστηκα, δεν υποχώρησα και δεν πρόδωσα αρχές και αξίες.

Μπορεί όλες τις μάχες να μην τις κερδίζεις εκεί μέσα, αλλά τις δίνεις και εγώ θα συνεχίζω να τις δίνω. Θα συνεχίσω ν΄αγωνίζομαι για διαφάνεια, αξιοκρατία, ισονομία. Θα συνεχίζω ν’ αγωνίζομαι για την προάσπιση των δικαιωμάτων μας, την αξιοπρέπειά μας  και για όλα τα ζητήματα που αφορούν τον κλάδο και την εκπαίδευση των παιδιών μας.

     Στις 7 Νοεμβρίου 2018, θέτω και πάλι τον εαυτό μου στην κρίση σας και ζητώ την ανανέωση της εμπιστοσύνης και της στήριξή σας στο άτομό μου για την ανάδειξή μου ως αιρετού εκπροσώπου στο ΠΥΣΠΕ  Έβρου.

Θα ήθελα να με κρίνετε με βάση την παρουσία, τη μαχητικότητα, τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα που όλα αυτά τα χρόνια επέδειξα στον χώρο που υπηρετώ.

Η επανεκλογή μου  θα είναι τιμή και δέσμευση για μένα…!

Τηλ. επικοινωνίας: 6972756575                                                          https://blogs.sch.gr/manikou/         

                                                               Με συναδελφική εκτίμηση                                                                                            Μαντώ Νίκου