Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι
Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε που μας εμπιστευτήκατε και μας στηρίξατε. Η αποδοχή των θέσεων που παρουσιάσαμε αλλά και η εμπιστοσύνη στα πρόσωπα του ψηφοδελτίου μας, μας οπλίζει με δύναμη,όρεξη και κουράγιο αλλά και αυξάνει την αίσθηση της ευθύνης απέναντί σας. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας.

Η Κίνησή μας χαιρετίζει επίσης όλες τις συναδέλφισσες και όλους τους συναδέλφους που πήραν μέρος στη Γενική Συνέλευση είτε μας ψήφισαν είτε όχι και υπόσχεται ότι πέρα από παρατάξεις και διαχωρισμούς με αδέσμευτο πνεύμα και απόλυτη ανεξαρτησία θα παλέψει με βάση τις συλλογικές αρχές του κλάδου αλλά και τις προσωπικές αξίες του καθενός μας. Πιστεύουμε βαθύτατα αυτό που τονίσαμε
στη διακήρυξη των θέσεών μας, πριν μερικές ημέρες, ότι «για εμάς ο εκπαιδευτικός δεν έχει κομματική ταυτότητα, παραταξιακή τοποθέτηση, δεν είναι δάσκαλος, νηπιαγωγός ή ειδικότητα, αναπληρωτής ή διορισμένος, αλλά ο δημοκρατικός συνάδελφος που σέβεται τις αξίες της ισότητας, της ισονομίας, της
διαφάνειας, που αγωνίζεται για όλους και για τον ίδιο, που με προοδευτικές ιδέες παλεύει για το καλύτερο και το νέο. Δε θέλουμε να ανήκουμε σε κανένα πολιτικό ή συνδικαλιστικό φορέα, δεν θέλουμε κανέναν πάνω από το κεφάλι μας».
Επίσης ευχόμαστε στους υπόλοιπους εκλεγμένους συναδέλφους μας στο Δ.Σ των άλλων παρατάξεων δύναμη, διάθεση συνεννόησης, ενότητα, κουράγιο για αγώνες και αποτελεσματικότητα.

Για τα αποτελέσματα δείτε εδώ:Αποτελέσματα εκλογών 2017 – Ανακοίνωση