Νίκου Μαντώ         ΠΕ 70 9ο Δ.Σ. Αλεξ/πολης

Νίκου Μαντώ
ΠΕ 70
9ο Δ.Σ. Αλεξ/πολης

LOGOTIPOΟι εκλογές για την ανάδειξη Αιρετών εκπροσώπων στα τρία υπηρεσιακά συμβούλια ( ΠΥΣΠΕ – ΑΠΥΣΠΕ – ΚΥΣΠΕ) θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου από τις 9 το πρωί έως και τις 5 το απόγευμα στα παρακάτω εκλογικά κέντρα:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: Τόπος διεξαγωγής των εκλογών το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξ/πολης.

Στην Α΄ Εφορευτική Επιτροπή ψηφίζουν οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν είτε οργανικά είτε με απόσπαση στα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία του Δήμου Αλεξανδρούπολης (από Αγαπαναγιώτου Μαρία έως Κωστίδου Καλλιόπη), καθώς και οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν σε σχολικές μονάδες άλλων Δήμων της Π.Ε. Έβρου και έχουν εγγραφεί στον ειδικό εκλογικό κατάλογο λόγω μόνιμης διαμονής στην Αλεξανδρούπολη.

Στη Β΄ Εφορευτική Επιτροπή ψηφίζουν οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν είτε οργανικά είτε με απόσπαση στα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία του Δήμου Αλεξ/πολης (από Λαδοπούλου
Παναγιώτα έως Ψαρόπουλο Ιωάννη).

ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ: Τόπος διεξαγωγής των εκλογών το Δ.Σ. Καμαριώτισσας.
Στη Γ΄ Εφορευτική Επιτροπή ψηφίζουν οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν είτε οργανικά είτε με απόσπαση στις σχολικές μονάδες του Δήμου Σαμοθράκης.

ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ:Τόπος διεξαγωγής των εκλογών το 3° Δ.Σ. Διδυμοτείχου
Στη Δ΄ Εφορευτική Επιτροπή ψηφίζουν οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν είτε οργανικά είτε με απόσπαση στις σχολικές μονάδες του Δήμου Διδυμοτείχου και του Δήμου Σουφλίου, καθώς και οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν σε σχολικές μονάδες άλλων Δήμων της Π.Ε. Έβρου και έχουν εγγραφεί στον ειδικό εκλογικό κατάλογο λόγω μόνιμης διαμονής στο Διδυμότειχο.

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ:Τόπος διεξαγωγής των εκλογών το 1ο Δ.Σ. Ν. Ορεστιάδας – Κυρίλλειο.
Στη Ε΄ Εφορευτική Επιτροπή ψηφίζουν οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν είτε οργανικά είτε με απόσπαση στα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία του Δήμου Ορεστιάδας, καθώς και οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν σε σχολικές μονάδες άλλων Δήμων της Π.Ε. Έβρου και έχουν εγγραφεί στον ειδικό εκλογικό κατάλογο λόγω μόνιμης διαμονής στην Ορεστιάδα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ:Τόπος διεξαγωγής των εκλογών το Μειονοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης.
Στην ΣΤ΄ Εφορευτική Επιτροπή ψηφίζουν όλοι οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν οργανικά, με απόσπαση ή ως αναπληρωτές, στα Μειονοτικά Σχολεία αρμοδιότητας ΠΥΣΠΕ Έβρου.

Οι εκπαιδευτικοί που είναι αποσπασμένοι σε φορείς (Κ.Υ. του ΥΠ.Π.Ε.Θ., Πανεπιστήμια, κλπ…), καθώς και οι αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί στο εξωτερικό, είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους της οργανικής τους θέσης.

΄Οσοι εκπαιδευτικοί βρίσκονται σε άδεια ψηφίζουν στην Εφορευτική Επιτροπή της οργανικής τους θέσης.

Τα στελέχη εκπαίδευσης, καθώς και οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν με απόσπαση σε Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και σε Διευθύνσεις Εκπαίδευσης ψηφίζουν στις Εφορευτικές Επιτροπές των περιοχών όπου υπηρετούν.

Οι εκπαιδευτικοί της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που υπηρετούν σε σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης δεν ψηφίζουν στην Πρωτοβάθμια. Συμπεριλαμβάνονται στους εκλογικούς καταλόγους της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όπου και ψηφίζουν.

Βάζουμε μέχρι δύο (2) σταυρούς και σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία δεν προβλέπονται λευκά ψηφοδέλτια.